FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

River Online går sammen med Jysk Fynske Medier om ny kursusvirksomhed

Hos River Online ønsker vi at revolutionere markedet. Et af de områder, hvor vi mener at kunne gøre en stor forskel, er i undervisningen af danske virksomheder. Alt for mange af vores kunder ved for lidt om online marketing, og det samme er gældende for mange virksomheder i Danmark.

Vi ønsker at hæve standarderne hos alle danske online marketing bureauer, og det kræver, at danske virksomheder får meget mere viden om online marketing, så de kan gennemskue de løsninger de køber. Vi går nu ind i kampen for at sikre danske virksomheder den viden, de skal bruge, når de skal vælge den rigtige samarbejdspartner inden for online marketing.

online marketing kurser

Fra venstre: Jesper Riber, Direktør hos River Online Group - Anne Mejdal, Chef for digital forretningsudvikling hos Jysk Fynske Medier - Claus Rump Direktør hos MindRocket

Med en innovativ tankegang får du den bedste undervisning

I 2016 opsagde vi alle de undervisningsaftaler, vi havde på forskellige skoler og kursussteder. Vi mener, at vi via vores innovative tankegang og undervisningsform, samt ved at bruge vores specialister, kan være med til at give branchen noget nyt.

Vi ønsker at gøre undervisning spændende, udfordrende og ikke mindst engagerende for vore studerende på helt nye måder. Målet er, at deltagerne husker det de lærer og kan omsætte det til praktisk brug.

Samarbejdet mellem Jysk Fynske Medier og River Online

Ved et møde i 2016 med Jysk Fynske Medier, som vi arbejder sammen med på andre punkter, blev det klart, at vi delte den samme vision omkring kurser, og der blev hurtig skabt en alliance.
Jysk Fynske Medier har igennem det seneste år arbejdet sig ind på kursusmarkedet under navnet JFM Academy med seminarer og workshops primært omhandlende digital markedsføring.
Med denne nye alliance får Jysk Fynske Medier en stærk partner i online marketing, både til undervisning og til markedsføring af virksomheden. Sammen danner vi en stærk undervisningsvirksomhed, som dækker hele landet, til gavn for alle River Onlines kunder og alle andre virksomheder i Danmark.

Kursuslokationer i Danmark:

Claus Rump bliver Direktør (Kaptajn) for MindRocket

Claus Rump har stået for langt det meste undervisning hos River Online igennem de sidste 2 år. Han er en fremragende underviser, som altid får de bedste tilbagemeldinger fra kursisterne. Derfor er Claus Rump den bedste katalysator for undervisningsmetoden i MindRocket, og netop de metoder, som Claus bruger, er med til at sikre den bedste indlæring for kursisterne, og den bedste oplevelse.

Se alle ledige kurser på MindRocket.dk
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Claus på 22 25 01 00

FÅ EN GRATIS 360°ANALYSE

Du bestemmer selv, hvor meget du vil udfylde.
Jo mere du udfylder, jo bedre kan vi gøre vores arbejde.

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

HVAD ER EN 360°ANALYSE?

Se hvad en 360 analyse er, og hvorfor du skal få den lavet.

Læs mere om 360 Analysen

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -