Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Ny Partner hos River Online

River Online har i dag fået en ny partner. Der er tale om vores AdWords Specialist Jacob Madsen som i dag indtræder som partner i River Online DK ApS. Jacob har vist exceptionelt drive og viden om AdWords og vil være en naturlig tilføjelse til ejerkredsen.

underskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacob Madsen underskriver partnerkontrakten. t.v. Jesper Riber, Founder

Efter underskrivningssceancen blev der skålet i champagne, og Jacob fik en række fine udtalelser med på vejen, bl.a. fra Direktøren:

” Det er mig en stor glæde at kunne meddele, at Adwords Specialist Jacob Madsen 03.01.2018 er indtrådt som Partner i RiverOnline Danmark. Jacob har fra starten vist et kæmpe engagement overfor alle hans kunder, og for RiverOnline. Den innovative tilgang til opgaverne, hans kollegiale opmærksomhed og evnen til hele tiden at spotte nye optimeringsmuligheder, er bl.a. med til at gøre Jacob til en ideel partner. Jeg er overbevist om at dette vil være med til at styrke vores virksomhed på den lange bane. Han yder altid en 100%´s indsats, med stærke resultater til følge, og derfor vil han fremadrettet også være medansvarlig for udvikling af vores Programmatic AdWords. ”  - Lars Juhl, Direktør for River Online ApS

Med Jacobs indtræden som ny partner i River Online er antallet af de samlede partnere 10.

Det stærkeste setup

Vi tror på, at ved at have mange partnere får vi en stærkere virksomhed med flere dedikerede medarbejdere. Der er ikke forskel i den måde, som virksomheden bliver ledet på, og det er stadig vores Direktører, som har det overordnede ansvar og det sidste ord ved beslutninger. Men når man som medarbejder har ejerskab i en virksomhed, så bliver det bare sjovere at arbejde, og man får også en anden ansvarsfølelse, når man er partner. Derfor har vi valgt at bruge dette setup, hvor medarbejdere kan blive ejere.

Vejen banet for nye målsætninger

Med Jacob som den seneste tilføjelse til holdet, udvidder vi vores mål og ambitioner inden for Programmatic AdWords. River Online har i 2017 gennemgået en rejse, hvor vi bl.a. har fået godt gang i aktiviteterne uden for Danmark. River Online Group har oprustet massivt i udviklingen af ny teknologi og optimering af virksomheden. Jesper Riber, vores founder, står i spidsen for udviklingen af nye systemer, og udviklingen i udlandet. Og der kommer til at ske mange nye ting i 2018, som vi glæder os til at vise dig.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987