Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Ny partner i River Online

Hos River Online har vi en ret speciel ejerkreds, vi er nemlig mange ejere/partnere. Hos os er det muligt at blive partner og opnå ejerskab, hvis man er dygtig, knokler, og gør det rigtig godt for vores kunder.

Rasmus Gøtzsche Jensen er ny partner

Til venstre Jesper Riber, til højre Rasmus Gøtzsche Jensen

Rasmus er ny partner i River Online, og det er han fordi han gennem sit arbejde med vores kunder, har opnået store resultater for dem. Rasmus har en god tilgang til tingene, og formår at få kunderne med hele vejen rundt i et samarbejde. Han er en dygtig kommunikator, og forstår at få det bedste ud af enhver situation.

Rasmus har været ansat i River Online i 2 år, og har en fortid fra et andet online marketing bureau. Rasmus har i de 2 år arbejdet hårdt, ikke for at blive partner, men fordi han elsker det han laver. Han elsker at skabe resultater for sine kunder, og netop den del er grunden til, at han nu er en del af ejerkredsen.

Vi er 10 partnere i River Online i dag

Jesper Riber  - Adm. direktør og stifter
Anne Egsgaard - HR chef & headhunter
Rasmus Hurup - Teknisk chef
Anders Kühnel - Direktør River Online Tyskland
Lars Juhl - Direktør - River Online Denmark
Michael Sørensen - Relationsdirektør
Alex Kiszka-Kanowitz - Google Ads Specialist
Jacob Madsen - Google Ads Specialist
Kristian Mølholt - Teknisk SEO specialist
Rasmus Gøtzsche Jensen - Senior projektleder

Hvorfor er vi så mange ejere?

Vi er mange partnere i River Online, fordi det giver vores kunder stor værdi. Vi plejer at sige, at vi driver virksomheden som en blanding mellem demokrati og diktatur. Det skal selvfølgelig forstås med et glimt i øjet ;-) Den retning River Online arbejder i, bliver mere eller mindre bestemt på partnermøder, hvor vi sammen beslutter hvordan vi skal udvikle vores kunder og virksomheden. Hvis vi en dag ikke kan blive enige, har vores hovedaktionær Jesper Riber veto, hvilket betyder, at vi aldrig kommer til at stå stille.

Det er vigtigt for os alle, at partnerkredsen repræsenterer hele virksomheden. Det vil sige, at der fra hver del af virksomheden er én, som ved hvad der sker, hvad vi kan gøre bedre og har idéer til hvordan vi kan gøre det bedre for kunderne. Det værste der kan ske for en virksomhed i vækst, er at få "talfolk" eller "sælgere" ind som ejere, for så falder værdien hurtigt for kunderne, fordi der skal tjenes mere og mere.

Vi lægger vægt på udvikling fremfor gevinst. Vi bruger vores overskud på udvikling hos River Online, hvor vi udvikler automatiserede løsninger, som effektiviserer online marketing opgaver. Udfaldet er bedre resultater for vores kunder og større tilfredsstillelse for vores medarbejdere, da de performer bedre. Det er en af de ting, vi i fællesskab har besluttet, skal være vores fremtid.

Vi er 30 medarbejdere som alle kæmper for at opnå mere, og vi er 10 partnere som har indsigt i alt hvad der sker. Det giver os og vores kunder de største fordele.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987