Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Ny(ere) AdWords Annonceudvidelser - nu tilgængelig på Dansk

 

Mange danske virksomheder kommer tilbage fra deres badeferie til en annonceudvidelse som for ca. 2 måneder siden endelig udkom i den danske version. Vi snakker selvfølgelig om ”Udvidelser med websiteinfo” eller måske bedre kendt på engelsk som ”Structured Snippet extentions”.

Måske er den blevet set før, Structured Snippet Extentions kom frem på samtlige AdWords konti for over et år siden, og siden da har mange danske annoncører med sikkerhed prøvet at få dem til at køre fejlfrit på danske konti. Det har da også været muligt at køre, men kun på Brands eller hoteller som i forvejen ikke defineres af et sprog direkte, men nu kan det altså benyttes fuldt ud.
Udvidelser med websiteinfo er ekstra information du kan få med på din AdWords annonce, som beskriver mere generelt omkring de services man tilbyder. Til modsætning for Infoudvidelser, så skal de bruges direkte til det produkt eller service der tilbydes, hvor Infoudvidelser kan bruges til at pitche ens USP’er. Eksempel på en annonce med Websiteinfo udvidelse:

 

I det her tilfælde har vi 2 tøjbutikker som begge bruger udvidelsen ”Typer”. Typer bruges til at beskrive hvilken slags produkter man typisk har på ens hjemmeside. Man kan tilføje op til 10 værdier ad gangen, og det er umildbart ingen årsag til ikke at gøre det. (Hvorfor har airydress.com kun 4?? – det er ikke til at sige!). Typer er en meget populær overskrift fordi den er så alsidig beskrivende. En anden er Tjenester, som typisk kunne bruges inden for håndværk og servicebranchen:

Der findes en del forskellige ”Kategorier” du kan vælge, og de alle kan findes når man opretter udvidelsen:

 

Google er faktisk så glad for denne nye udvidelse, at hvis du ikke selv tilføjer dem, så gør Google det for dig. Læg mærke til, at de i nogle tilfælde bruger nogle muligheder, som ikke er tilgængelige hvis man selv opretter dem:


Og ”Interesseområder”, særligt for advokater:


Vi anbefaler at alle der annoncerer med søgeannoncer på AdWords hurtigst muligt for udnyttet de nye muligheder for at få lavet endnu federe, og mere målrettede annoncer! Skynd jer inden konkurrencen følger trop!

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987