online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

ALEX KISZKA-KANOWITZ / PARTNER & ADWORDS SPECIALIST

Alder
27 år
Erfaring
6 år
Område
AdWords
Lokation
Kolding, Hamburg, DK, DE

Alex er partner i River Online og AdWords specialist med fokus på Programmatic AdWords. Alex har en fortid hos Teleperformance Nordics - Contracted by Google, hvor han var teknisk kontaktperson og specialist for bureauer, blandt andet River Online. Heldigvis fik vi ham overtalt til at skifte til River Online, hvor han i dag har ansvaret for kunder med høje AdWords spends.

Alex er grundig og ærlig specialist, hvor han altid sørger for at forarbejdet er gjort ordentligt inden han springer ud i kampagneopbygningen. Det betyder, at han researcher og undersøger alle aspekter at dine annoncer og hjemmeside, således at dine annoncer kan få så størst mulig succes. Har du f.eks. en hjemmeside med nogle mangler, så finder Alex altid ud af dette og vil i samarbejde med dig forsøge at rette op på dette inden opstart.

Når man spørger Alex, hvad hans fritidsinteresser er, så nævner han igen AdWords. Udover at bruge tid med hans familie bruger han nemlig fritiden på at eksperimentere, læse og arbejde med AdWords. Dette nyder hans kunder selvfølgelig godt af, da han er særdeles proaktiv i forhold til hans kunder, hvor han finder ting der kan forbedre deres kampagner før kunderne selv opdager det.
Heldigvis er Alex ikke en ren AdWords robot, han har en svaghed for gode bøffer og god mad, hvilket hans kæreste benytter sig af, når hun er træt af, at han bruger hans aftener foran computeren.

Med Alex som din AdWords specialist får du en konsulent, der er utrolig engageret i sine kunders arbejde og deres butikker. Alt er gennemtænkt og lavet ordentligt, ligesom hans kunder altid får velovervejede forklaringer på deres spørgsmål.

Kontakt Alex

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987