Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

ANNE EGSGAARD / HR CHEF

Alder
42 år
Erfaring
8 år, 5 måneder
Område
HR & Økonomi
Lokation
Kolding, Hamburg, DK, DE

Anne er HR- og headhunter i RiverOnline, hvilket betyder at hun står får at finde nye, dygtige talenter til vores team. Selvom Anne altid har travlt med at sørge for, at vores ansatte har det super godt, så formår hun altid at finde de helt rigtige kandidater, for som hun selv siger "det er meget lettere at skabe en god arbejdsplads, med de rigige folk fra starten". Anne arbejder også med etableringen af RiverOnline i udlandet. Hvor hun er knivskarp til at finkæmme LinkedIn og diverse netværk i jagten på de bedste online marketingsspecialister, så vi ligesom i Danmark, også i udlandet får de absolut bedste folk.

En stor del af hendes arbejde består også i at fastholde de medarbejdere, der allerede er ansat i RiverOnline. Netop fordi hun er fortaler for, at virksomheders vigtigste ressource er dens medarbejdere, har hun stor fokus på trivsel og arbejder løbende med medarbejder tilfredshed. Med dette fokus på medarbejder trivsel, såvel som en målsætning om at RiverOnline skal være Danmarks bedste arbejdsplads, formår Anne altid at være den bedste kollega, der gerne går den ekstra mil for at sikre sig, at alle omkring hende trives. Hun går faktisk så langt, at hun er blevet vegetar og nu lever næsten udelukkende af økologiske nødder.

Når Anne ikke er frontløber indenfor høj trivsel og rekruttering af nye medarbejdere, så er hun at finde hjemme med hendes familie eller i gang med at finkæmme diverse loppemarkeder efter nye skatte til den gamle, renoverede villa i Kolding. Natur og økologi elskeren Anne, har også et kollonihavehus, hvor hun nyder at lue ukrudt og læse gode bøger.

Kontakt Anne

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987