online marketing by River Online
River Online

ANNETTE SPEEDTSBERG JENSEN / FINANCE

Område
HR & Økonomi
Lokation
Kolding, DK

Annette er vores superskarpe økonomielev med en fortid i sundhedssektoren. Denne kombination er en stor styrke i forhold til at kommunikere med kolleger, kunder og leverandører. Hun forstår i den grad at være skrap med et glimt i øjet, når kollegerne ”glemmer” at aflevere bilag.

Annette er eminent til at holde fokus og få løst op for komplicerede afstemninger, ligesom hun er god til at strukturere vores daglige rutineopgaver. Hun bidrager gerne med ny viden, som hun får fra sine skoleophold og giver input til nye måder at gøre tingene på for at optimere vores arbejdsgange.

Vi nyder godt af at have en videbegærlig elev, som gerne vil rundt om alle opgaver i økonomiafdelingen og som dermed gør en stor indsats for at tilegne sig viden, som gør hende i stand til at løse alle opgaver i afdelingen.

Når Annette ikke jagter bilag hos kollegerne, nyder hun at være sammen med familien og ordne hus og have, hvor hun også gerne bager en kage eller går en tur i naturen. Annette går heller ikke af vejen for en tur i byen eller en god koncert.

Kontakt Annette

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987