Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

ANNETTE SPEEDTSBERG JENSEN / CONTROLLER

Område
HR & Økonomi
Lokation
Kolding, DK

Annette er vores superskarpe økonomielev med en fortid i sundhedssektoren. Denne kombination er en stor styrke i forhold til at kommunikere med kolleger, kunder og leverandører. Hun forstår i den grad at være skrap med et glimt i øjet, når kollegerne ”glemmer” at aflevere bilag.

Annette er eminent til at holde fokus og få løst op for komplicerede afstemninger, ligesom hun er god til at strukturere vores daglige rutineopgaver. Hun bidrager gerne med ny viden, som hun får fra sine skoleophold og giver input til nye måder at gøre tingene på for at optimere vores arbejdsgange.

Vi nyder godt af at have en videbegærlig elev, som gerne vil rundt om alle opgaver i økonomiafdelingen og som dermed gør en stor indsats for at tilegne sig viden, som gør hende i stand til at løse alle opgaver i afdelingen.

Når Annette ikke jagter bilag hos kollegerne, nyder hun at være sammen med familien og ordne hus og have, hvor hun også gerne bager en kage eller går en tur i naturen. Annette går heller ikke af vejen for en tur i byen eller en god koncert.

Kontakt Annette

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987