Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

ANNE-METTE HANSEN / COPYWRITER

Alder
30 år
Erfaring
5 år, 11 måneder
Område
Content
Lokation
DK

Anne-Mette Hansen er deltids tekstforfatter ved River Online. Hun har gennemført en bacheloruddannelse i Engelsk og Internationale studier og bygget videre på den med en kandidatgrad i Kultur, kommunikation og globalisering med speciale i forbrug og markedskommunikation. Sideløbende med uddannelsen og siden hun afsluttede den i 2017 har Anne-Mette arbejdet i både danske og internationale virksomheder. Det har inkluderet et væld af tekstopgaver til nyhedsbreve, pressemeddelelser, produkttekster, blogindlæg, annoncetekster, sociale medier, cv/ansøgninger og andre markedsføringsmaterialer.

I 2018 valgte hun at blive fuldtidsfreelancer med henblik på at hjælpe virksomheder med at fortælle deres historier gennem levende tekster. Det gør hun gennem sin freelance virksomhed Dindigitalestoryteller.com. Anne-Mette følger meget med i udviklingen indenfor digital marketing især i forhold til de sociale medier. Hun blogger på egen hjemmeside om relevante emner i forhold til kommunikation, markedsføring og tekstforfatning.

Fritiden bliver brugt på at rejse og udforske verdenen. Hvilket også er en af grundene til, at hun har valgt arbejdsformen som selvstændig, der giver meget frihed til at tage af sted, når chancen er der. Anne-Mette elsker at rejse; listen rummer alt fra USA til Zimbabwe og rigtig mange lande i Asien - ja, selv Nordkorea er det blevet til. Favoritbyen er London, hvor Anne-Mette har været bosat under studier på University of Westminster og i praktik som marketing executive.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987