online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

CHRISTIAN PETERSEN / FACEBOOK SPECIALIST

Alder
32 år
Erfaring
2 år, 1 måneder
Område
AdWords, Facebook
Lokation
Kolding, DK

Christian er Facebook nørd, men er oprindeligt uddannet pædagog. Denne kombination gør, at Christian er rigtig god til at fastholde en god kommunikation med hans kunder, hvor han kan forklare indviklede statistikker og procedure på en nem og overskuelig måde. Udover at have løbende kontakt med dig som kunde, får du med Christian en konsulent, som er eftertænksom og  undersøgende.

Christian er samtidig utrolig detaljeorienteret, hvor han er specielt god til tal og statistik. Det betyder, at han er god til at optimere kampagner, således du får maksimalt udbytte ud af dit spend. På kontoret er vi særligt imponerede over Christian evne til at lære noget nyt, hvor han uden problemer tilegner sig ekstra viden, således han kan hjælpe hans kunder på den bedst mulige måde.

Når Christian slukker computeren efter en lang arbejdsdag, så nyder han familien. Derudover finder du ham ofte i træningscenteret eller foran tv’et heppende på hans yndlingshold Manchester United.

Når Christian er din Facebook nørd, kan du være sikker på, at han arbejder hårdt for at skabe de bedste resultater for dig, og som samtidig har stort fokus, på den gode kommunikation med dig som kunde.

Kontakt Christian

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987