online marketing by River Online
River Online

JANICH RASMUSSEN / SENIOR BACKEND DEVELOPER

Alder
37 år
Erfaring
17 år, 11 måneder
Område
Udvikling
Lokation
Sjælland, DK

Janich er Senior Backend developer i RiverOnline, hvor han står for nogle af de bagvedliggende systemer som ingen ser, og arbejder derfor ikke direkte med kunder. Han er super skarp til datamining og bearbejdning af store mængder af data, hvor han elsker at finde løsninger til de komplekse problemer, som han støder på. Han er god til at forudse fremtidige behov i et system, hvilket er virkelig positivt, når der skal udvikles nye værktøjer. En af Janichs forcer er hans tendens til OCD kodning, hvilket betyder at hans koder altid er pæne og helt perfekte.

Når Janich programmere og koder, så ”forsvinder” han ind i hans egen verden, men heldigvis er han nem at distraherer med LOLCats og sjove Giffer. Han er utrolig effektiv, hvilket betyder, at han ved hjælp af 9 finger systemet taster både kode og sender emails uden at kigge ned – noget han gerne gør, imens han taler med andre. Janich er en rigtig god sparringspartner, hvor han er god til at give hans kollegaer konstruktiv kritik, således niveauet for alle højnes. Udover at være effektiv, så er han også meget struktureret, hvilket er en nødvendighed, når man skal have overblikket over komplekse koder og data.

Når han ikke arbejde, så finder du ham hjemme i huset sammen med hans dejlige kone og hans 2 friske børn. Han nyder at være sammen med naboerne på den fredelige villavej, ligesom han om sommeren elsker at ordne haven. Derudover elsker han dyr, hvorfor han derfor har haft både fritter, slanger, gekkoer, skægagamer og kat. 

Kontakt Janich

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987