Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 339

JANICH RASMUSSEN / SENIOR BACKEND DEVELOPER

Alder
38 år
Erfaring
18 år, 9 måneder
Område
Udvikling
Lokation
Sjælland, DK

Janich er Senior Backend developer i RiverOnline, hvor han står for nogle af de bagvedliggende systemer som ingen ser, og arbejder derfor ikke direkte med kunder. Han er super skarp til datamining og bearbejdning af store mængder af data, hvor han elsker at finde løsninger til de komplekse problemer, som han støder på. Han er god til at forudse fremtidige behov i et system, hvilket er virkelig positivt, når der skal udvikles nye værktøjer. En af Janichs forcer er hans tendens til OCD kodning, hvilket betyder at hans koder altid er pæne og helt perfekte.

Når Janich programmere og koder, så ”forsvinder” han ind i hans egen verden, men heldigvis er han nem at distraherer med LOLCats og sjove Giffer. Han er utrolig effektiv, hvilket betyder, at han ved hjælp af 9 finger systemet taster både kode og sender emails uden at kigge ned – noget han gerne gør, imens han taler med andre. Janich er en rigtig god sparringspartner, hvor han er god til at give hans kollegaer konstruktiv kritik, således niveauet for alle højnes. Udover at være effektiv, så er han også meget struktureret, hvilket er en nødvendighed, når man skal have overblikket over komplekse koder og data.

Når han ikke arbejde, så finder du ham hjemme i huset sammen med hans dejlige kone og hans 2 friske børn. Han nyder at være sammen med naboerne på den fredelige villavej, ligesom han om sommeren elsker at ordne haven. Derudover elsker han dyr, hvorfor han derfor har haft både fritter, slanger, gekkoer, skægagamer og kat. 

Kontakt Janich

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987