online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

JESPER RIBER / ADMIN. DIREKTØR

Alder
35 år
Erfaring
10 år, 9 måneder
Område
Ledelse, Udvikling
Lokation
Kolding, Hamburg, DK, DE

Jesper Riber er hovedaktionær og grundlægger af RiverOnline. Han startede RiverOnline i 2012, med det formål at lave et online marketing firma, som flytter grænser, og giver mere end man forventer. Dette er stadig vores altoverskyggende vision.

Jesper arbejder som CEO for River Online Group og som CVO for hele River Koncernen, som består af River Online ApS, River Online GmbH og Weablog ApS. Jespers arbejde består i at udvikle vores kompetencer indenfor programmatic løsninger og nye teknologier, samt at udvikle firmaet ud over landegrænserne.

Jesper er en innovator og finder derfor nemt på nye måder, virksomheden kan optimeres på. Hans drive gør, at han er inspirerende at arbejde sammen med, da hans tilgang til alle opgaver er positiv og motiverende.

Når Jesper ikke har travlt med RIverOnline, så finder du ham sammen med hans familie, hvor han nyder en tur i svømmehallen med hans datter, at lege med LEGO eller, hvad de lige kan finde på af narrestreger.

Jesper har to hobbyer: hans familie og hans firma. Derudover er der ikke tid til meget andet, men det er også der han selv mener, at tiden er bedst brugt. Hvis du vil undgå at stille Jesper i en træls situation, så lad være at spørge til fodbold, det forstår han nemlig intet af, til gengæld kan du altid få en god og sjov samtale om alt muligt andet.

 Har du spørgsmål til Jesper Riber, udfyld da kontaktformularen.

 Find Jesper på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jesperriber/

Kontakt Jesper

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987