online marketing by River Online
River Online

KASPER QVISTGAARD PINDERUP / FRONTEND DEVELOPER

Alder
27 år
Erfaring
5 år, 4 måneder
Område
Udvikling
Lokation
Kolding, DK

Kasper er junior udvikler i RiverOnline. Han arbejder med front-end, så han står for at lave design til vores nye produkter og gør jeres oplevelse bedre, når i bruger dem. Kasper tænker ud af boksen og finder gode løsninger til komplekse design problemer vi står overfor i RiverOnline. Når han er på arbejder er han en stille og rolig mand, der ikke kommer med de store armbevægelser. Selvom han er vores nyeste medlem i udvikler afdelingen, så arbejder han selvstændigt og er ikke til at kue.

Når Kasper sidder og arbejder med kode og design er det som om, han forsvinder ind i en bobbel og er svær at få ud igen. Hvis man vil have en sikker måde at få ham ud af hans bobbel på, så fejler en video med Owen Wilson der siger: “Wow” aldrig.

Når Kasper ikke er på arbejde lever han det vilde single liv i Randers, hvor han midlertidigt bor hos han søster. Han har udset sig et par lejligheder i Kolding, så han flytter snart tættere på alle os andre. Han har en forkærlighed for at “game” sammen med hans “homies” og er en habil bager af julegodter.

Kontakt Kasper

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987