online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

KRISTIAN MØLHOLT / TEKNISK SEO SPECIALIST OG PARTNER

Alder
44 år
Erfaring
9 år, 11 måneder
Område
SEO
Lokation
Aalborg, DK

Kristian er tekniske SEO specialist, der siden RiverOnline Aalborgs start har ført kunder til tops på Google. Kunderne elsker hans jordbundne nordjyske sind, da han både er ærlig, kærlig og klog. For klog det er han! Han jonglerer med svære begreber som response-koder, Robots.txt og .htaccess, som han uden problem får forklaret hans kunder på en god og overskuelig måde.

Hos Kristian er humøret altid højt, hvor vi elsker at høre hans rungende glædeslatter på kontoret flere gange om dagen. Det er også Kristian, der ivrigt råber: JA!! Hver gang hans kunder får en ny og bedre placering på Google. For Kristian elsker at se hans kunder få succes, derfor går han ofte den ekstra mil, hvis han kan se at kunden har brug for hjælp med sidens hastighed, brugervenlighed eller noget helt andet.

Udover at være partner i RiverOnline, så danner han også par med Tina, som han blev gift med i 2015. De har et skønt hus i kystbyen Sæby, hvor han bruger hans fritid på håndværkerprojekter og i hjemmebiografen. Derudover er han trofast fan af Frederikshavn White Hawks, hvor han ofte er at finde til diverse kampe.

Med Kristian som din SEO specialist er du sikker på, at din side får en stor gennemgang, der sikrer dig en bedre placering på Google. 

Kontakt Kristian

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987