online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

LARS JUHL / DIREKTØR DANMARK & PARTNER

Alder
44 år
Erfaring
10 år, 9 måneder
Område
Ledelse
Lokation
Aalborg, DK

Lars er vores direktør, der har det store overblik over både kunder, ustyrlige medarbejdere og teambuildingture. Lars er super skarp til at se den bedste løsning og træffe hurtige beslutninger, der tilgodeser alle parter. Han har forstår at drifte og vækste RiverOnline med fokus på glade og motiverede medarbejdere, der får stillet de bedste værktøjer til rådighed.

Han er en god chef, der går langt for at alle føler sig inkluderede og som en del af et fællesskab. Vi er glade for at have en direktør, der altid går foran som det gode eksempel, uanset om det drejer sig om kundepleje eller om at optræde på slap line til julefrokosten.

Når Lars slapper af, så sker det ofte på sofaen med fodbold eller gode serier på Netflix og HBO. Han er specielt glad for at bruge tid sammen med hans dejlige familie, og tiden bliver ofte brugt ved Vesterhavet, som hele familien slet ikke kan få nok af.

Når Lars formår at vækste og udvikle RiverOnline i samarbejde med firmaets grundlægger Jesper Riber, så sker det med en stor faglig viden og erfaring indenfor online markedsføring. Han har sine forcer indenfor søgemaskineoptimering, linkbuilding og tilrettelæggelse af online strategier, hvilket gør at han rådgiver kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ud fra en personlig ekspertise som alle involverede parter nyder godt af. 

Kontakt Lars

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987