Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

MARTIN JENSEN / SENIOR GOOGLE ADS SPECIALIST

Alder
36 år
Erfaring
9 år, 2 måneder
Område
Google Ads
Lokation
Aalborg, DK

Martin er Google Ads specialist, og har opbygget en stor erfaring med online marketing, da han har arbejdet i virksomheder, som har haft stort fokus på dette. Det har givet ham indsigt i forskellige brancher og en specifik viden omkring en brugers rejse fra start til konvertering, og hvordan man kan påvirke denne rejse med forskellige touchpoints. Det betyder, at Martin har fokus på dine kunders adfærd og på, hvordan disse påvirkes til at give dig flere konverteringer.

Martin er rigtig god til hurtigt at kunne sætte sig ind i en kundes unikke situation, hvor hans analytiske og systematiske tilgang giver ham mulighed for at se hele perspektivet omkring en kunde. Netop denne tilgang gør, at han samtidig har udviklet sig til lidt af en Excel-Nørd, hvor han på kontoret er blevet vores ekspert.

Når Martin ikke sidder på kontoret, så tilbringer han tiden i huset i Brønderslev med hans kæreste Michelle og deres to piger.

Har du Martin som din AdWords specialist, så vil du opleve at du opnår flere konverteringer til en mindre klikpris, da Martin systematiske tilgang altid tager højde for alt fra klikpriser til mål.

Kontakt Martin

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987