online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

MARTIN JENSEN / ADWORDS SPECIALIST OG PARTNER

Alder
34 år
Erfaring
6 år, 5 måneder
Område
AdWords
Lokation
Aalborg, DK

Martin er partner i RiverOnline og AdWords specialist. Martin har opbygget en stor erfaring med online marketing, da han har arbejdet i virksomheder, som har haft stort fokus på dette. Det har givet ham indsigt i forskellige brancher og en specifik viden omkring en brugers rejse fra start til konvertering, og hvordan man kan påvirke denne rejse med forskellige touchpoints. Det betyder, at Martin har fokus på dine kunders adfærd og på, hvordan disse påvirkes til at give dig flere konverteringer.

Martin er rigtig god til hurtigt at kunne sætte sig ind i en kundes unikke situation, hvor hans analytiske og systematiske tilgang giver ham mulighed for at se hele perspektivet omkring en kunde. Netop denne tilgang gør, at han samtidig har udviklet sig til lidt af en Excel-Nørd, hvor han på kontoret er blevet vores ekspert.

Når Martin ikke sidder på kontoret, så tilbringer han tiden i huset i Brønderslev med hans kæreste Michelle og deres to piger.

Har du Martin som din AdWords specialist, så vil du opleve at du opnår flere konverteringer til en mindre klikpris, da Martin systematiske tilgang altid tager højde for alt fra klikpriser til mål.

Kontakt Martin

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987