Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

MICHAEL SØRENSEN / RELATIONSDIREKTØR & PARTNER

Alder
44 år
Erfaring
12 år, 9 måneder
Område
Salg & Rådgivning
Lokation
Aalborg, DK

Michael er salgsdirektør i RiverOnline, hvor han i døgndrift yder en stor indsats for at nuværende og kommende kunder har en løsning, som giver dem det bedste udbytte. Michael har en strategisk tilgang til salg, hvor han altid giver hans kunder et gennemarbejdet tilbud, som passer specifikt til deres behov. Når du som fremtidig kunder møder Michael, så er du ikke i tvivl om at han vil give din virksomhed succes online. Hans fokus er på løsninger, hvor han med hans tilgang finder den røde tråd i din online markedsføring, således du kan styrke din virksomheds online position.

En af Michaels store forcer er hans evne til at kunne se potentialet i din virksomhed. Det betyder, at han er en god sparringspartner og rådgiver indenfor online marketing. Michael elsker at skabe gode løsninger for hans kunder, ligesom han elsker at se specialisterne løfte vores kunder til nye højder. Vi på kontoret finder, ligesom hans kunder, ham motiverende, hvor han altid er god for ros eller god værdifuld sparring.

Når Michael ikke rejser land og rige rundt, så ynder han at deltage i adskillige professionelle netværk. Helt privat nyder han at tage hans døtre med til ridning, ligesom han altid er god for et godt spil badminton.

Kontakt gerne Michael via kontaktformularen her på siden, hvis du ønsker hjælp til styrkelsen af din online position.

Kontakt Michael

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987