online marketing by River Online
River Online

PATRICK BEHRENS / SEO SPECIALIST

Alder
24 år
Erfaring
3 år, 8 måneder
Område
SEO
Lokation
Kolding, DK

Patrick er SEO Specialist hos River Online. Han har bred viden inden for SEO, og han gør en stor positiv forskel for kunderne både on og off-page med sin optimering.

Han elsker at hjælpe vores kunder til at komme helt til tops på Google. Han har flere års erfaring fra sit udlandsophold i München, hvor han fik testet sin viden internationalt inden for online marketing. Han tænker ud af boksen og ser det brede perspektiv, og tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Denne tilgang er garant for godt samarbejde og gode resultater.

Patrick er med sine 23 år en af vores yngste medarbejdere. Han har et højt energiniveau, et permanent godt humør og så taler han et glimrende sønderjysk. Patrick er en enormt imødekommende ung mand og både kunder og kollegaer har stor glæde og gavn af hans hjælpsomhed.

Patrick bor i Aabenraa og er derfor en vaskeægte sønderjyde. I sin fritid er han bidt af en gal løber og cyklist og følger desuden fodboldklubben Arsenal gennem tykt og tyndt. Specialøl og god mad, er en helt naturlig cocktail efter løb eller cykling, og når han skal se Arsenal i flimmeren. Udover dette elsker han at rejse, opleve verden og lære mennesker og kulturforskelle bedre at kende.
Har du brug for solidt SEO arbejde og godt samarbejde, er Patrick klart manden du skal tage fat i.

Kontakt Patrick

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987