online marketing by River Online

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

PETER SCHACK / FACEBOOK OG SEO SPECIALIST

Alder
34 år
Erfaring
6 år, 10 måneder
Område
SEO, Facebook
Lokation
Aalborg, DK

Peter er super skarp på de sociale medier, hvor han udbreder kendskabet og skaber flere konverteringer for hans mange kunder. Når han ikke er at finde på Facebook, Instagram og LinkedIn, så er han i fuld gang med at optimere på hans SEO kunder, som med hans evner stryger til tops på relevante søgeord. Men ikke engang SEO og Facebook er nok for Peter, der også forbedre fotos og anden grafik med hans skarpe, grafiske evner. 

At Peter har mange forskelligartede opgaver passer godt sammen med hans nysgerrige natur, der hele tiden forbedre hans ideer og giver ham ny viden indenfor alle aspekter af online markedsføring. Med Peter får du en iderig, dataorienteret konsulent, der tager udgangspunkt i hele din forretning. Det betyder, at han tager højde for både konverteringer, branding og budget, således du får det bedste resultat muligt.

Privat er Peter gift med Ditte, der er SoMe manager hos TV2 Nord. Hjemme i huset i Dronninglund går snakken derfor lystigt omkring de nyeste trends og tips på diverse sociale medier. Når SoMe og SEO skal have en pause, så forkæles deres to dejlige hunde, der i øjeblikket er familiens børn. Derudover elsker han at rejse verden tynd, hvor han derfor altid er god for et par rejsetips fra alle verdenshjørnerne.

Er Peter din Facebook eller SEO specialist, så kan du være sikker på at alle aspekter af din forretning bliver gennemgået, hvor han gennemtænker alt fra branding til konverteringer.  

Kontakt Peter

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987