Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

PETER SCHACK / FACEBOOK OG SEO SPECIALIST

Alder
35 år
Erfaring
7 år, 3 måneder
Område
SEO, Facebook
Lokation
Aalborg, DK

Peter er super skarp på de sociale medier, hvor han udbreder kendskabet og skaber flere konverteringer for hans mange kunder. Når han ikke er at finde på Facebook, Instagram og LinkedIn, så er han i fuld gang med at optimere på hans SEO kunder, som med hans evner stryger til tops på relevante søgeord. Men ikke engang SEO og Facebook er nok for Peter, der også forbedre fotos og anden grafik med hans skarpe, grafiske evner. 

At Peter har mange forskelligartede opgaver passer godt sammen med hans nysgerrige natur, der hele tiden forbedre hans ideer og giver ham ny viden indenfor alle aspekter af online markedsføring. Med Peter får du en iderig, dataorienteret konsulent, der tager udgangspunkt i hele din forretning. Det betyder, at han tager højde for både konverteringer, branding og budget, således du får det bedste resultat muligt.

Privat er Peter gift med Ditte, der er SoMe manager hos TV2 Nord. Hjemme i huset i Dronninglund går snakken derfor lystigt omkring de nyeste trends og tips på diverse sociale medier. Når SoMe og SEO skal have en pause, så forkæles deres to dejlige hunde, der i øjeblikket er familiens børn. Derudover elsker han at rejse verden tynd, hvor han derfor altid er god for et par rejsetips fra alle verdenshjørnerne.

Er Peter din Facebook eller SEO specialist, så kan du være sikker på at alle aspekter af din forretning bliver gennemgået, hvor han gennemtænker alt fra branding til konverteringer.  

Kontakt Peter

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987