Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

RASMUS HURUP HANSEN / TEKNISK CHEF

Alder
33 år
Erfaring
10 år, 5 måneder
Område
Udvikling
Lokation
Kolding, DK

Rasmus er CTO og Intern udvikler i RiverOnline. Det betyder, at han udvikler på de forskellige systemer, som RiverOnline gør brug af, ligesom han har travlt med udviklingen af et nyt kundecenter. Rasmus er rigtig god til Php-programmering, Magento og Joomla udvikling, hvor han laver moduler og integrationer hurtigere end de fleste. Selvom Rasmus ofte har meget travlt, fordi han arbejder på mange systemer på samme tid, så formår han altid at have overskud til smil og sort humor.

End anden ting som Rasmus er rigtig god til, så er det at finde fejl. Han går altid all-in for at finde problemet i et system, og finder let fejlen og får den rettet. Faktisk så elsker vi, når han finder en fejl! Så høres der nemlig ofte et spontant glædesråb, som giver os alle et smil på læben. Rasmus løsningsorientret i hele hans tilgang til udvikling, hvor han med hans store erfaring altid har gode, brugbare ideer, som er med til at gøre specialisternes arbejde bedre og mere effektivt.

Når Rasmus ikke sidder og nørder med komplicerede systemer for RiverOnline, så elsker han at bruge tiden med hans datter Freya. Sammen med hende bliver naturens særlige mysterier, som insekter, blomster og fisk, grundig undersøgt og fotograferet. Rasmus har utroligt grønne fingre, hvor han nyder at koble helt af med at holde diverse eksotiske blomster og træer. Er han ikke ude, så finder du ham sikkert foran hans akvarie, eller læse op på den nyeste elektroniske udvikling. 

Kontakt Rasmus

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987