online marketing by River Online
River Online

SØREN BORGSTRØM / FACEBOOK SPECIALIST

Alder
29 år
Erfaring
5 år, 11 måneder
Område
Facebook
Lokation
Kolding, DK

Søren er en rigtig SoMe nørd, der ved alt om brugen af de forskellige sociale medier. Han er dybt optaget af ”What makes people tick”, og ved enormt meget om internetkultur og psykologien bag brugen af alverdens sociale medier. Det betyder, at hans Facebookkunder får en specialist, der har dybdegående viden omkring SoMe, men også en specialist, der sætter sig grundigt ind i alle sine kunders unikke situation.

Søren er altid glad og behjælpsom, hvor man er sikker på at han altid står klar med en hjælpende hånd, hvis man beder om det. Det betyder også, at Sørens kunder altid får den hjælp, som de har brug for - og ofte mere til. En anden god ting ved Søren er, at han er nysgerrig og sulten efter mere viden. Heldigvis er han rigtig god til at dele hans store viden indenfor blandt andet online markedsføring, således vi andre får glæde af hans lange aftener bag bøgerne.

Når Søren skal slappe af så tænder han computeren, hvor steamkontoen er fyldt med de fedeste spil. Han er single, så han går også meget i byen, hvor han er har et stort netværk fra hans tid på Syddansk Universitet.

Med Søren som din Facebook specialist får du en detaljeorienteret specialist, der har den nyeste viden indenfor de sociale medier. En viden, der giver dine kampagner stor succes.

Kontakt SØren

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

     Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987