Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

ANJA BJERRE GOSVIG NIELSEN / COPYWRITER

Alder
44 år
Erfaring
22 år, 2 måneder
Område
Content
Lokation
DK

Anja G. Nielsen er freelance tekstforfatter for River Online. Hun har en bachelorgrad i bl.a. international markedskommunikation og står bl.a. bag webbureauet Webskribenten.com samt forlaget Sundnu.com, hvor hun har skrevet bøger, undervisningsmateriale, markedsføringsmateriale, tekster, SEO-tekster, blogtekster, produkttekster og andre copy-writer opgaver siden 2003. Hun har altid vidst, at hun skulle skrive. Ud over at skrive på dansk, så varetager Anja også en del oversættelsesopgaver – bl.a. svensk, engelsk og tysk.

Anja har gennem årene fulgt ivrigt med i SEO-udviklingen, så hun til hver en tid kan matche både kundernes som Googles behov for informativ og ikke mindst salgspsykologisk lækker tekst. Hun har deltaget i SEO-kurser, salgspsykologikurser og andre lead-genererende tiltag for konstant at optimere sine kompetencer indenfor tekstforfatning, copy-writing og SEO-tekster.
Anja har også et stor passion for sundhed, trivsel, positiv psykologi og har i flere år også fungeret som konsulent på dette område. Hun står bag flere bøger på området og holder foredrag.

Når hun ikke skriver, så tilbringer hun tiden sammen med sin familie, der tæller børn og mand i hus ved den smukke Mariager fjord. Tiden bruges også på øvrig familie, venner og i grøntsagsbedene samt med læsning af diverse former for faglitteratur. Anja er en svamp på viden og egen bogsamling tæller flere hundrede bøger, så hang til indtag af ny viden samt bogstaver fylder meget i Anjas univers.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987