Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

CHRISTOFFER BOESEN / GOOGLE ADS SPECIALIST

Alder
32 år
Erfaring
2 år, 11 måneder
Område
Google Ads
Lokation
Kolding, DK

Christoffer er Google Ads Specialist, siddende på Kolding kontoret og har en bred erfaring inden for forskellige erhverv, blandt andet tjener, falckredder, sælger og alle de små jobs ind imellem. De sidste 6 år har hans fokus udelukkende dog lagt på online marketing.


Christoffer har med sin multimediedesigneruddannelse en bred forståelse for hjemmesider, design og SEO. De seneste to år har fokus lagt på Google Ads og her er det gået rigtigt stærkt for Christoffer.

Christoffer elsker en udfordring og vil altid gerne udvikle sig, både erhvervsmæssigt, men også på det personlige plan. Der er derfor ingen udfordring, som ikke kan blive løst.

I privaten er Christoffer gift og har en enkelt søn. Familielivet betyder alt, for hvis man har det godt derhjemme, så kan man have fokus og overskud til at yde sit bedste på arbejdspladsen. Han er oprindeligt fra Kolding, men er flyttet til Vejle for at bo med sin kone og søn. 

Christoffer er udadgående, smilende, men også meget konkurrenceminded, hvilket tydeligt ses når der spilles FIFA. Liverpool er det foretrukne hold, og der bliver ikke misset mange kampe i fjernsynet.  

Så leder du efter en specialist med lyst og gåpåmod, og som besidder en iver til altid at levere de bedste resultater, så er Christoffer manden du skal have fat på.

Kontakt Christoffer

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987