Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

CLAUS BRESSAY JENSEN / GOOGLE ADS SPECIALIST

Alder
36 år
Erfaring
6 år, 7 måneder
Område
Google Ads
Lokation
Aalborg, DK

Claus er Google Ads specialist og hører til i Aalborg-afdelingen. Claus har mange års erfaring med digital markedsføring, hvilket har gjort, at han har samarbejdet med en bred vifte af virksomheder og organisationer indenfor B2C, B2B og B2G. Han har derfor opbygget en stor viden indenfor mange brancher, som kan gavne kunderne i sidste ende. 

Med sig i bagagen har han også stor erfaring med konverteringsoptimering, UX (brugeroplevelse) og Wordpress, hvorfor han hurtigt kan analysere og komme frem til forbedringsmuligheder på vores kunders hjemmesider og webshops.

I privaten er Claus kæreste med Anne Sofie og bor i Nørresundby, sammen med deres hund Vigga. En stor del af fritiden bliver brugt på hus, familien og sport.

Derforuden ser han kunderne som samarbejdspartnere og ikke blot et leverandørforhold. Med Claus som din Google Ads Specialist, får du en samarbejdspartner, som har stor interesse for, og er nysgerrig på din virksomhed, samt hvordan I sammen skaber det bedste resultat.

Kontakt Claus

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987