CSR

CSR

Hos River Online er vi meget bevidste om, at vi som virksomhed har et ansvar, som ikke kun dækker vores egen og kundernes forretning samt vores kollegaer, men som også rækker ud til samfundet. Det er vigtigt for os, at vi også hjælper dem der ikke har de samme muligheder som os eller som er i en situation hvor de har behov for hjælp.

Derfor vælger vi at støtte nogle foreninger, som vi synes gør et ekstraordinært godt arbejde for nogle af samfundets svageste. Som de fleste andre, har vi et meget blødt punkt når det handler om børn, og derfor støtter vi både Danske Hospitalsklovne og et børnehjem i Tibet.

I 2017 blev vi også sponsor for en hjertestarter i Kolding midtby. Vi håber selvfølgelig ikke, at det bliver nødvendigt at bruge den, men hvis det gør, håber vi, at vores indsats kan være med til at redde liv.

Vi ønsker ikke at arbejde sammen med kunder som ikke overholder gældende lovgivningen, som behandler deres medarbejdere dårligt eller på anden måde opfører sig umoralsk. De samme kriterier gælder vores samarbejdspartnere. Holdningen er klar over for både kunder og samarbejdspartnere, og vi går ikke på kompromis med dette, selvom det kan betyde, at vi må sige nej til en god aftale eller en mulighed for et fordelagtigt samarbejde.

Internt i River Online har vi fokus på arbejdsmiljø og trivsel blandt kollegaerne. Vi gør meget for, at alle skal have det godt i dagligdagen. Det handler om alt fra ordentlige kontorpladser, så vi undgår unødige fysiske belastninger, en masse sociale arrangementer der giver et godt fællesskab, sunde frokostordninger mm. Alt sammen noget der er med til at nedbringe sygefravær og øge trivsel og arbejdsglæde.

FÅ EN GRATIS 360°ANALYSE

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

HVAD ER EN 360°ANALYSE?

Se hvad en 360 analyse er, og hvorfor du skal få den lavet.

Læs mere om 360 Analysen

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987 -