online marketing by River Online
presse-google

Historie


2012 - One man armyRiver Online blev stiftet i 2012 af Jesper Riber som i dag er vores CEO for River Online Group samt CVO for hele koncernen. Firmaet blev stiftet i Kolding og har hele tiden arbejdet hen mod det samme mål, som er at revolutionere branchen. Det første år arbejdede Jesper alene for sine kunder.


 

2013 - Vækst & flere produkterI sommeren 2013 blev den første medarbejder ansat, og sidenhen er det gået stærkt. Du kan se alle medarbejdere her.

I første omgang var River Online et rent SEO bureau, men det er sidenhen blevet til mere end det. I dag varetager River Online bl.a. også Facebook, Google AdWords, display annoncering, Instagram og Snapchat annoncering mm. Vi hjælper også vores kunder med headhunting og rekruttering samt rådgivning omkring strategiske tiltag i virksomhedernes online strategi.


 

2016 - Innovation & Udvikling


Vi offentliggjorde vi vores to seneste udviklinger, som bla. er en AdWords Robot som varetager mange optimeringer hver dag for vores konsulenter. Det er en robot som vi løbende arbejder videre på, og den har været med til at ændre måden, hvordan vi ser online marketing på.

Vi offentligjorde i 2016 også vores system til linkbuilding Weablog.com, som er en bloggerportal, som samler bloggere, så det er nemt for os at få fat i gode dygtige bloggere.2017 - Vi udvider i Tyskland


I 2017 består River Online af 25 fuldtidsansatte, et par håndfulde freelancere samt en masse samarbejdspartnere. Vi har netop åbnet kontor i Hamborg og har flere lande i sigte i de kommende år.

Vi fortsætter for fuld kraft mod målet om at skabe nye muligheder indenfor annoncering og at levere den bedste service man kan finde i branchen.2018 - Automatisering & Gennemsigtighed
2018 bliver et år med mange nye offentliggørelser, samtidig med at vi har udviklet store ting, som ikke er offentliggjort endnu. Vi har fået registreret vores logo og navn som varemærke, for at sikre fremtiden.

Vi glæder os til at dele fremtiden med dig.


 

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987