Koncern

River Online Group ApS

River Online Group ApS, i daglig tale ROG, er hovedselskabet, og under dette ligger flere datterselskaber, herunder bl.a. River Online ApS, River Online GmbH samt Weablog.com. I ROG er stifteren af River Online, Jesper Riber, direktør og daglig leder. ROG arbejder bl.a. med udvikling af værktøjer til brug i datterselskaberne, samt udvikling af nye produkter og revolutionerende systemer. Bogholderifunktionerne og HR ligger også i ROG, og bliver benyttet på kryds af selskaberne.

River Online ApS

River Online ApS er driftsselskab for alle danske kunder og ansatte. Heri bliver alle danske kunder behandlet, og alle danske ansatte aflønnet. Vi har kontorer på Sjælland, i Aalborg og i Kolding. Direktøren for River Online ApS er Lars Juhl, som er en erfaren leder, SEO specialist samt partner i River Online ApS.

River Online GmbH

River Online GmbH er vores tyske driftsselskab. Her bliver alle tyske kunder behandlet og alle tyske ansatte aflønnet. River Online GmbH har kontor i Hamborg, og ledes til daglig af direktør Deniz Gülec, som er erfaren indenfor online marketing branchen.

Weablog ApS

Weablog ApS er vores selskab til behandling af specielle linkbuilding- og brandingopgaver. Weablog ApS er et spinoff af River Online, da vi så, at markedet havde behov for en service hvor bloggere og virksomheder blev forbundet. Weablog ApS ledes af direktør Mie Louise Graven Kusk, som også er partner i selskabet.

FÅ EN GRATIS 360°ANALYSE

Du bestemmer selv, hvor meget du vil udfylde.
Jo mere du udfylder, jo bedre kan vi gøre vores arbejde.

  1. Ugyldig indtastning
  2. Ugyldig indtastning
  3. Få en SEO Analyse
    Ugyldig indtastning
  4. Få en AdWords Analyse
    Ugyldig indtastning

HVAD ER EN 360°ANALYSE?

Se hvad en 360 analyse er, og hvorfor du skal få den lavet.

Læs mere om 360 Analysen

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -