Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Koncern

Koncern

River Online Group ApS

River Online Group ApS (ROG) er hovedselskabet og under dette ligger flere datterselskaber, herunder bl.a. River Online ApS, River Online GmbH samt Weablog.com. I ROG er Jesper Riber direktør og daglig leder. ROG arbejder bl.a. med udvikling af værktøjer til brug i datterselskaberne, samt udvikling af nye produkter og revolutionerende systemer. Økonomi og HR ligger også i ROG, og bliver benyttet på kryds af selskaberne.

River Online ApS

River Online ApS er driftsselskab for alle danske kunder og ansatte. Heri bliver alle danske kunder behandlet, og alle danske ansatte aflønnet. Vi har kontorer på Sjælland, i Aalborg og i Kolding. Direktøren for River Online ApS er Lars Juhl, som er en erfaren leder, SEO specialist samt partner i River Online Group ApS.

River Online GmbH

River Online GmbH er datterselskab af River Online Group ApS. Her bliver alle tyske kunder behandlet og alle tyske ansatte aflønnet. River Online GmbH har kontor i Hamborg, og ledes til daglig af direktør Anders Kühnel, som er erfaren indenfor online marketing branchen. Udover Anders drifter vores country manager, alle kunder i Tyskland.

Weablog ApS

Weablog ApS er  selskab af River Online Group ApS. Weablog arbejder med specielle linkbuilding- og brandingopgaver. Weablog ApS er et spinoff af River Online, da vi så, at markedet havde behov for en service hvor bloggere og virksomheder blev forbundet. Weablog ApS ledes af direktør Mie Louise Graven Kusk, som også er partner i selskabet.

MindRocket ApS

Mindrocket ApS er et spinoff af River Online ApS. Mindrocket er en kursusvirksomhed som ledes af Direktør Claus Rump, som har meget erfaring indenfor SEO, og online marketing generelt. Mindrocket ApS ejes af River Online ApS sammen med Jysk Fysnke Medier.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                                  

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987