Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Vision & Innovation

Det har altid været vores absolutte mål at revolutionere branchen, som har været præget af alt for mange smarte sælgere gennem mange år. Når man har det ene mål at revolutionere markedet med kunderne for øje, så kræver det noget specielt. Det kræver innovation, udvikling og team spirit.

Alle ansatte i River Online lever den samme drøm - nemlig at give vores kunder mere end de forventer og at levere smarte løsninger, som er mere effektive, end det andre kan tilbyde.

Alle i River Online er headhuntet til netop det formål at være bedre og tro på, at vi kan gøre det anderledes og bedre.

De fleste af vores kollegaer har været ansat andre steder, hvor det kun gik ud på én ting - at hive så mange penge ud af kundernes lommer som overhovedet muligt. Men det vil vi simpelthen ikke være med til.

Det vil vi bekæmpe! Og det er grundlaget for River Onlines eksistens.

Telesalg er et no-go

Vi kan godt blive enige om, at telesælgere som ringer ud og tilbyder det hele til det halve, er hamrende irriterende (jysk = trælse). Dem som praktiserer det inden for vores branche, må angiveligt ikke være ret dygtige til at lave online marketing. Det harmonerer simpelthen ikke, at man har brug for at ringe ud, når man selv udbyder online marketing.

I River Online har vi fuldstændig fravalgt telesalg. Vi tager vores egen medicin og fokuserer vores energi på at arbejde for dig. Faktisk har vi kun 3 sælgere hos River Online, og de ringer aldrig ud.

Alle vores nye kunder kommer udelukkende via anbefalinger og henvendelser via vores hjemmeside. Det betyder, at vi ikke har en hær af sælgere, der skal aflønnes. Og det er med til at give dig bedre resultater og udvikling.

Men ja, det betyder også, at du ikke snakker med en sælger flere gange om ugen der bare snakker for at snakke. Hos os snakker du med din egen konsulent. 

Tænk over det næste gang en telesælger ringer til dig og siger: ”Vi kan gøre det hele til det halve”.

Udvikling & Innovation

Hvis man vil revolutionere markedet, så gør man det ved at minimere omkostningerne og øge værdien på en og samme tid. Det kræver værdiinnovation og udvikling af helt nye områder, som ikke bare forbedrer oplevelsen, men som skaber nye muligheder for dig som kunde.

Nedenfor kan du læse lidt om nogle af ting vi har udviklet.

1. Programmatic Advertisment er fremtiden

Vi har udviklet et nyt programmatic AdWords værktøj, som foretager flere hundrede ændringer på en konto i løbet af en dag, meget hurtige end noget menneske kan gøre det.
Vores robot optimerer 24/7 365 dage om året og den optimerer ud fra forskellige konverteringer. 
Uanset om det er juleaften eller ferietid, så holder vi altid dine annoncer kørende på de helt rigtige placeringer, som giver dig det bedste afkast.

Men gør det os bedre i forhold til andre? Du kan jo lige prøve, at Google ”programmatic adwords” for at se, hvor mange danske bureauer der kommer frem? ;-)

2. Et 100 % gennemsigtigt kundecenter

Vi var nogle af de første i Danmark som tilbød direkte adgang til alle data online. Vores kundecenter er noget af det, som gør River Online helt speciel.
I vores kundecenter har du nemlig adgang til dine data 24/7. Du kan altid se, hvad vi laver for dig, og hvordan det går med dine kampagner, dine klikpriser, dine placeringer og meget mere.
Du får selvfølgelig også en rapport hver måned, som er udfærdiget af specialisten helt som du plejer. Den er dog ikke standardiseret, du har selv indflydelse på, hvilke data du gerne vil se i din rapport, vi er jo alle forskellige og vores kunder har forskellige fokusområder, som vi bakker op om.

3. Linkbuilding er ikke bare links

Vi har altid været fremsynende i forhold til linkbuilding. Linkbuilding har nemlig ændret sig meget gennem de sidste år, og for 2 år siden tog vi en satsning og fokuserede på outreach linkbuilding, som ikke var almindeligt dengang.

I dag er outreach linkbuilding meget mere almindeligt, og meget kort betyder det, at man aktivt tager fat på bloggere som skriver artikler og laver links til din hjemmeside eller webshop.
Det er en naturlig måde at gøre det på, men det er meget tidskrævende.
Outreach linkbuilding har vi sat fuldstædnig i system med vores eget Weablog.com. Det er i dag et datterselskab som er aktiv i 3 lande, Danmark, Tyskland og Holland.
Weablog forbinder virksomheder og bloggere, og vi har fået prisen på markedet ned med op til 40 %. Det var tidligere meget dyrt, men nu er outreach linkbuilding i et rimeligt niveau.
Det marked har vi med hjælp fra Weablog.com revolutioneret og forbedret.

4. Headhunting er helt nyt i vores branche

Det er bestemt ikke almindeligt i online marketing branchen, at konsulenten siger: ”Det er vist ved at være tid til, at du ansætter din egen medarbejder”.
Det er normalt noget som de fleste online marketing bureauer frygter, da det koster dem omsætning. Men da vores mål er at revolutionere branchen, har vi i stedet valgt at hjælpe med denne proces.
Vi kender alt til headhunting og rekruttering af dygtige medarbejdere, og derfor var det oplagt for os, at tilbyde vores kunder den samme tjeneste.
Derfor kan du hos River Online få hjælp til rekruttering og headhunting af din næste medarbejder. Vi ser det ikke som et tab når vores kunder skifter os ud med egne folk. Vi ser det som en succes, fordi vi så har opnået mere vækst til kunden.

Når man har revolution som vision

Når man ønsker at ændre markedet, så skal der arbejdes hårdt for det. Vi ligger stor vægt på at udvikle nye produkter og services som understøtter netop den filosofi, og de ting vi udvikler kommer alle vores kunder til gode. Vi har et stort fuldtidsudviklerteam ansat, som kun arbejder med udvikling af smarte innovative værktøjer, der kan forandre den måde vi arbejder med online marketing.

Har du ideer eller forslag til nye ting, som kan forbedre markedet og den måde vi arbejder på, er du meget velkommen til skrive til vores CEO/CVO (Chief Visionary Officer) Jesper Riber på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987