Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
it rekruttering

Online Business Development

Hos River Online har vi nogle af landets mest erfarne online forretningsfolk. Ønsker I et overblik over jeres muligheder indenfor online forretning, ideer til nye retninger indenfor jeres branche og generelle idéer og optimeringsmuligheder, så kan det være en idé at få hjælp af vores Online Business Development (OBD) team.

Få den rigtige viden, til de rigtige beslutninger

Når I skal træffe vigtige strategiske beslutninger for jeres virksomhed, så er det vigtigt at træffe disse beslutninger med den rigtige viden og den rette erfaring. Vores OBD team kan hjælpe jer med at tage de helt rigtige valg og komme i gang eller fortsætte med mere online vækst.

Vores OBD Team er til rådighed 24/7

Når du først har en aftale om OBD, så er vi til rådighed hele døgnet. Det kan være, at I står søndag aften og har brug for et svar omkring opkøb af en konkurrent, eller i forhold til hvordan I skal forholde jer hvis I får medieomtale. Det, samt meget andet, kan I få hjælp til på alle tidspunkter af døgnet.

Hvor og hvornår hjælper vi oftest?

Vi bliver ofte brugt på bestyrelsesmøder, Advisory Boards og til interne strategiske møder omkring online business. Vi er jeres ekstra viden i jeres strategiske træk, og når strategier skal planlægges. Med andre ord – vi er med hele vejen.

Hvem er i vores OBD Team?

Vores OBD Team består af personer som har ekstra stærk viden indenfor online handel. Nogle af vores kompetencer er, at vi har været ledere gennem mange år, selvstændige, ejere, investorer mm. I kan med en OBD aftale trække på viden og evner fra alle i teamet.

Teamet består af:

Jesper Riber CVO, Founder & Investor
Lars Juhl CEO & Partner
Michael Sørensen Salgsdirektør, tidligere selvstændig
Anne Egsgaard HR-chef & Headhunter

Vil du gerne høre mere om OBD mulighederne hos River Online så kontakt os på 80 600 400, eller udfyld formularen

Referencer