Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Casestory Moodings

Here at River Online, we love to support interesting and talented companies in their journeys towards achieving their vision.

Moodings, a Danish design universe, has a vision to penetrate Europe starting with Germany and 5 other new countries.

At Moodings, we aim to penetrate most of Europe within a few years. River online has proven to be an excellent partner on the journey, being able to help us both with hands-on work and deep insight in several markets within Europe
- Christian Brodersen, Head of SEO at Moodings

Læs mere ...

SMV:Digital åbner op igen!

Nu er det endnu engang muligt at søge tilskud til, at sætte skub i e-handlen eller din digitale omstilling. Der er nu igen åbnet for at søge tilskud til privat rådgivning igennem SMV:Digital Puljen. Muligheden er åben d. 27. september kl. 09.00.

Det er vigtigt at du har din strategi for omstilling klar når du søger, så tag endelig fat i os eller din SMV:Digital rådgiver ASAP for at få det på plads.

Læs mere ...

Titles på Google ændres

Google har ændret måden titles vises på når du søger på Google, men hvorfor er det så vigtigt at det er nødvendigt at skrive 1.200 ord om?

Title har været, og er som sådan stadig, et af de vigtigste elementer at optimere når du arbejder med søgemaskineoptimering. Ikke nok med Google stadig lægger meget vægt på både ordvalget og opsætningen, så er det nu også søgeintentionerne der spiller ind på hvorvidt din title bliver vist ”korrekt”

Hvis din title ikke giver mening i forhold til hvad Google mener er søgeintentionen bag den udførte søgning, så ændrer de bare title, så deres bud på den bedste title vises i søgeresultatet.

Flere meningsdannende medier kalder det for en mindre ændring, men min holdning er en helt anden.

Læs mere ...

Ofte stillede spørgsmål

 Du har sikkert set dem i søgeresultaterne, men har du tænkt på om de kan hjælpe din synlighed?

Det jeg vil fortælle dig lidt om i dag, er disse spørgsmål-svar i søgeresultaterne som kan foldes ud.

Læs mere ...

Lad champagnepropperne poppe, vi har noget at fejre, River Online tager til Düsseldorf!

Efter 3 år på det tyske marked er tiden kommet til, at River Online udvider i Tyskland, og destinationen bliver Düsseldorf.

Hvorfor Düsseldorf? Den primære årsag til at vi nøje har udvalgt Düsseldorf, skyldes at vi allerede har aktive kunder i regionen, og vi skal være i stand til at passe dem personligt på stedet. På trods af Covid-19 er den personlige relation stadig utrolig vigtig for os, og at fysiske møder igen begynder at være en mulighed er fantastisk.

Düsseldorf repræsenterer dog også en region i Tyskland som vi finder spændende, og vi ønsker at hjælpe så mange virksomheder som muligt på deres vækstrejse.

Men for at forstå, hvad dette nye trin egentlig betyder for os, skal du se på det store billede, og for at gøre det skal vi se et par år tilbage ...

Læs mere ...

HR Business Partner søges til marketingbureau i international vækst

WeMatch søger for River Online Group, Kolding

Har du erfaring med tiltrækning og rekruttering af specialister i DK, DE og øvrige Europa, og har du lyst til at være med til at internationalisere en virksomhed, der vil revolutionere branchen inden for online marketing? Så har vi et spændende job til dig!

WeMatch søger lige nu en engageret kollega for River Online Group, der med sin store forretningsforståelse og solide HR-værktøjskasse kan sikre ressourcer og kompetencer på virksomhedens vækstrejse.

Læs mere ...

SEO er også overvågning og analyse

SEO er ikke bare titles, tekst og links, det også overvågning og analyse. SEO står for Search Engine Optimization; oversat til dansk betyder det søgemaskineoptimering, men det ved du jo nok allerede. Det handler om at øge antallet af besøgende fra de organiske kilder, så der kan komme flere kunder i butikken.

Så ud over at skabe bedre rankings og at bibeholde de (gode) placeringer, som allerede er skabt, hvad har overvågning og analyse så med SEO at gøre?

Læs mere ...

Vil du eje din egen markedsføring og opnå større bundlinje?

Du sidder som ejer af et hotel og benytter højst sandsynligt OTA’er, men hvordan vil det se ud, hvis det ikke var en nødvendighed? Du vil muligvis få en væsentlig bedre bundlinje, da du ikke betaler de typiske 15-30% videre til en online travel agent. Hvad ville der ske, hvis de gik direkte til dig og lavede bookingen?

Læs mere ...

Headless CMS

 Du kender det sikkert godt; der kommer en opdatering til dit CMS, eCommerce software eller regnskabsprogram, og der venter en stor $$ udskrivning forude, hvis du skal opgradere. Det skyldes sandsynligvis at din nuværende løsning er uløseligt koblet sammen med noget der kan betragtes som en stærk binding, hvilket betyder at der er lavet ændringer i kernesoftware for at få det hele til at spille sammen. Det ser vi desværre alt for ofte.

Læs mere ...

Er du klar til Core Web Vitals?

Google har meldt ud at de indarbejder nye signaler i deres algoritme omhandlende brugervenlighed på mobile enheder. Opdateringen var egentlig planlagt til at være fuldt udrullet på nuværende tidspunkt, men er blevet udskudt og tilpasset. Fra omkring midten af juli 2021 og frem ind i august vil ændringerne gradvist blive implementeret, så det ikke bliver en hård overgang.

Læs mere ...

Pernille France bliver ny Group CEO for River Online

For nogle måneder siden kunne vi fortælle, at vores ejer og stifter går af som CEO for River Online Group, og at vi derfor søgte en ny CEO.

Efter en spændende proces er valget landet på Pernille France, som er den helt rette spiller i et firma, som elsker at udvikle og prøve nye grænser af.

Læs mere ...

River Online bliver International Growth Partner

Hvordan vælger du, hvilket land der bør være din virksomheds næste destination, hvis du ønsker at udvide til et nyt marked? Ofte er tilfældigheder og umiddelbare indtryk afgørende for, hvilket marked der udvælges:

”Sverige… de ligner os i adfærd, og vi har allerede Svenn i kundeservice. Dertil er sproget nemt. Det vælger vi. Så er der Norge. De har mange penge, og alle taler engelsk. Det vælger vi også. Og hvad med Tyskland? Der bor sååå mange mennesker, men hvor er sproget dog svært. Det ved jeg ikke, om vi skal begive os ud i?”

Læs mere ...

Promoveringsudvidelser: Et simpelt Google Ads-hack til valentinsdag

Er du ejer af en webshop, og annoncerer du i forvejen på Google, har du måske overvejet, hvorvidt du kan lukrere på diverse mærkedage i løbet af året. Hos River Online mener vi helt sikkert, at det er muligt at udnytte årets mærkedage, hvis man kan finde en markedsføringsmæssig vinkel, der giver god mening, i forhold til den webshop og branche man repræsenterer.

Læs mere ...

Vi søger en ny administrerende direktør til River Online

Nærmere bestemt en direktør til vores moderselskab River Online Group.
Du får det overordnede ansvar for alle vores selskaber samt ansvaret for fremtidig udvikling af nye selskaber og systemer. Vi har store planer i udlandet, og vi søger derfor en stærk kommerciel profil med international erfaring til denne stilling.

Læs mere ...

Google Consent Mode

Utrolig mange mennesker i det moderne samfund browser rundt på nettet og foretager onlinekøb som aldrig før. Derfor er det mere vigtigt end nogensinde for de forskellige websider at kunne måle effekten af de forskellige kampagner og hvilke, der driver salg og opfyldelse af KPI’er. Databeskyttelsesmyndighederne i Europa kræver dog i dag, at man ikke må indhente adfærd omkring den specifikke bruger, medmindre samtykke er givet herom. Hvad gør man så? Læs med her!

Læs mere ...

10 effektive måder at øge din CTR

Hvis du ser godt efter på den første side af Google, når der søges på et søgeord med høj konkurrence, finder du masser af elementer på det. Væk er de dage, hvor der kun er organiske tekstbaserede resultater på siden. I dag er der billeder, videoer, kort, fremhævede uddrag (featured snippets) og endda podcasts. Derudover er der også betalte placeringer, som er synlige oven over de organiske resultater. SEO-tendenser ændrer sig hurtigt, og det påvirker søgemaskinens resultatliste. Alt dette oversættes til faldende organisk rækkevidde, lavere klikfrekvens (CTR) og en stigning i nul-klik-søgninger.

Læs mere ...

Fem argumenter for at starte Pinterest-annoncering (med River Online)

Hos River Online oplever vi, at flere og flere kunder udvider deres markedsføringsmiks til også at indbefatte annoncering på Pinterest. Dette synes helt naturligt, da mulighederne for annoncører på Pinterest kun bliver bedre og bedre. Ud fra hidtil gjorte erfaringer skabt på baggrund af vores varetagelse af flere kunders Pinterest-annoncering har vi samlet fem argumenter, vi identificerer, der er for at starte annoncering på Pinterest (med River Online som samarbejdspartner). De fem argumenter følger nedenfor.

Læs mere ...

Nye funktioner på LinkedIn

Har du lagt mærke til den række af nye tiltag, som LinkedIn har indført i 2020? Hvis ikke vil det formentlig ringe en klokke, når du hører dem.  2020 har indtil videre været præget af mange udfordringer for virksomheder, ansatte, jobsøgende med flere. De sociale medier har som mange andre skulle tilpasse sig disse nye omstændigheder. Dette har LinkedIn netop gjort. Vi bringer i dette indlæg nogle af LinkedIns nye tiltag.

Læs mere ...

River Online bakker op om #fodboldtrøjefredag

For første gang blev der fredag d. 9. oktober afholdt #fodboldtrøjefredag, som er Danmarks store indsamlingsdag til gavn for Børnecancerfondens arbejde. Danske Spil står bag initiativet, og det valgte vi hos River Online at bakke op om.

Læs mere ...

River United – er det en fodboldklub?

River United. Navnet klinger lidt henad navnet på en fodboldklub, men selvom mange i River Online interesserer sig for fodbold, så er det noget helt andet vi har startet. Det er nemlig en velgørenhedsorganisation, der har til formål at hjælpe børn i nogle af verdens fattigste områder. Vi har gjort det i erkendelse af, at vi tilhører den del af verden hvor der er tryghed, sikkerhed, gode uddannelsesmuligheder og alt det andet som et velfærdssamfund står for.

Læs mere ...

Google Page Experience Update

Google har for nylig annonceret at der kommer en ny algoritmeændring, som kommer til at blive målrettet den måde brugeren interagerer med sidens indhold. Opdateringen forventes dog ikke gå live før en gang i 2021, så der er masser af tid til at tilpasse sig denne kommende algoritmeopdatering.

Den nye algoritmeændring er designet til at se på hvordan en given side formår at engagere brugeren til at udføre den ”rigtige” handling.

 

Læs mere ...

Nu kommer Facebook Shops

Du kender sikkert allerede Marketplace, hvor der handles alt fra børnecykler til aflagte terrassefliser. Nu kommer Facebook med endnu en banebrydende nyhed - nemlig Shops. Tirsdag d. 19. maj 2020 kom ejer og stifter af Facebook, Mark Zuckerberg, med en udmelding omkring deres nye tiltag.

 

Læs mere ...

Vores kunder vækster i gennemsnit 240%

For mange virksomheder har april måned været særdeles hård. Sådan er historien dog langtfra på en række af vores kunder. Vi har taget pulsen på vores en række kunder som har Google Ads, SEO og SoMe annoncering hos os. Se resultaterne her.

 

Læs mere ...

Vilde webshop resultater under krisen

Hverdagen for danskerne er markant anderledes lige nu. Det betyder, at købs- og adfærdsmønstrene også har ændret sig. Webshops i flere brancher oplever eksplosiv vækst i omsætning.

 

Læs mere ...

Hvordan kan din virksomhed navigere gennem krisen?

Hos River Online har vi konstant øje på markedet – det er en absolut nødvendighed. Uanset hvilken type branche du beskæftiger dig med, er én ting dog sikkert; du skal reagere nu, og du skal reagere hurtigt. For de særligt udsatte brancher har vi tilpasset markedsføringen for at imødekomme denne midlertidige virkelighed.

 

Læs mere ...

Få indblik i vækstmuligheder med Merchant Center

I Google Merchant Center er der kommet en række nye funktioner, hvor du f.eks. kan undersøge på dine konkurrenters produktpriser. Udover det kan du også holde øje med, hvad de andre forretninger har succes med at sælge på markedet, som du kan bruge til egen sortiments inspiration.

 

Læs mere ...

BIG DATA 2020: SEO-tekster i TOP 10 er i gennemsnit 1172 ord

Hvor lang skal en SEO-tekst egentlig være? Det er ét af de mest debatterede emner inden for SEO-verden.

Sidste år viste en af vores mest populære undersøgelser, at en SEO-tekst i TOP 3 gennemsnitligt indeholder 458 ord.

Dengang brugte vi 1.2 millioner Google resultater til at lave analysen. Siden da har vi i 2019 tilføjet yderligere 350.000 resultater, og derved er vores nyeste tal baseret på langt flere data, samt data som har været gældende hele sidste år. Det er derfor oplagt, at disse data kan benyttes til at planlægge arbejdet med SEO i 2020.

 

Læs mere ...

Ny mulighed i Google Ads – kombinerede målgrupper

Du kender til remarketing, in-market og custom intent. Du ved, at disse målretningstyper kan bruges på dine søgekampagner og videokampagner. Men vidste du også, at du kan kombinere dem og derved lave ultraspecifikke målgrupper? Det kan du med en ny funktion i Google Ads. Vi viser hvordan.

 

Læs mere ...

Sådan skaffer du flere Google anmeldelser

Mange af vores kunder vil gerne gøre mere ud af at tiltrække Google anmeldelser af deres mange afdelingers Google My Business profiler.

Desværre har mange ikke mulighed for at få mere end et par anmeldelser om måneden, da meget få vil bruge tid på at følge vejledningen, til trods for et direkte link til Google My Business profilen. Endnu flere giver helt op.

Læs mere ...

BERT opdatering - Hvad betyder algoritmen for dig?

Google har for nyligt annonceret sin seneste algoritme kaldet BERT. De officielle rygter går på, at den blev rullet ud omkring d. 24. oktober. Google fortæller selv, at den vil påvirke op til 10 % af alle søgeforespørgsler, og er derfor blandt Googles største opdatering inden for de seneste 5 år.

Læs mere ...

Google laver en stille håndsrækning til ejendomsmæglere

Google har for nylig lavet en ny målretningsmulighed, som kan hjælpe rigtig mange virksomheder med at målrette relevante annoncer. Den målgruppe, som består udelukkende af boligejere, kan hjælpe f.eks. ejendomsmæglere med at få flere salgsvurderinger i hus.

 

Læs mere ...

SEO på ejendomsmæglere - Brancheanalyse

Hvad sker der egentlig, hvis man tager en branche og sammenligner SEO performance på tværs af 8 forskellige kæder? Hos River Online har vi taget pulsen på et kæmpe marked, nemlig ejendomshandel, og analyseret de 8 største ejendomsmæglerkæder.

 

Læs mere ...

Google Search Console

Google Search Console (GSC) er en gratis platform til at monitorere og optimere hjemmesidens organiske trafik. Det kan ikke sammenlignes med Google Analytics, da GSC stopper sporingen af den besøgende når de kommer ind på siden.

Læs mere om Google Console her »

 

Læs mere ...

Facebook lynoplevelser - effektiv og flot mobiloplevelse

Har du hørt om Facebook lynoplevelser? Tidligere blev de kaldt kanvas annoncer, og selvom de er super flotte og virker rigtig godt til mobilen, så er der slet ikke nok annoncører som bruger dem ude i markedet. Bliv klogere på lynoplevelser i dette blogindlæg.

 

Læs mere ...

Mobile-first Indexing - Hvor god er din side?

Vidste du at Google lige har udrullet deres Mobile-first indexing som bestemmende ranking faktor? Google vil nu starte med at crawle mobilsiden af din hjemmeside i stedet for desktopversionen. Det er ingen hemmelighed at flere og flere anvender deres mobil når man går online. En ny Googlebot vil gennemgå dit mobilsite og afgøre om sidens indlæsningshastighed, indhold og brugeroplevelse er i topklasse. I så fald får du en bedre placering. Hvis mobilsiden mangler eller halter, vil andre hjemmesider rangere højere. Selvom du ikke fokuserer på mobil, vil du stadig blive bedømt af dit mobilwebsted, så nu er det tid til at handle – Du vil nødigt tabe terræn til dine konkurrenter.

Læs mere ...

Kan små virksomheder konkurrere på SEO?

Der kan kun være én hjemmeside i toppen af Google. Når dem der ligger i toppen er store virksomheder med millioner i markedsføringsbudgettet (herunder SEO), så kan det være svært at forestille sig, at man som en lille virksomhed med begrænset budget har en chance.

Virkeligheden er dog mere lys end man lige tror for mindre virksomheder – læs mere her.

 

Læs mere ...

Brug CPA til at optimere dine kampagner

 Vil du være sikker på, at du får noget for pengene, når du annoncerer online? Vil du f.eks. undgå at betale for en helt masse kliks, der ikke fører til salg? CPA kampagner er et godt alternativ til de kampagner, hvor du betaler pr. visning eller pr. klik. Udtrykket står for cost per action eller som nogle siger det, cost per acquisition.

 

Læs mere ...

SEM - bliv synlig på søgemaskinerne

SEM handler om at gøre din virksomhed og dine produkter mere synlige. Med effektiv markedsføring på søgemaskiner kan du nemlig få rigtig mange salg og besøgende på din hjemmeside. I dag søge de fleste forbrugere nemlig efter alt mellem himmel og jord på søgemaskiner som Google. Du bør derfor markedsføre dig her, lige meget om du sælger produkter eller tilbyder services. 

 

Læs mere ...

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987