Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

DET SIGER KURSISTERNE

GARANTI FOR VIDEN

  •  Underviser arbejder til daglig med emnet
  •  Alle Kurser er Hands-on
  •  Ingen salgsgas - Bare et godt kursus
  •  Adgang til Nørde-gruppe efter kurset

"Igen tak for 3 fede kurser! - Det har været det hele værd, og jeg har lært at der er så meget mere end det øjet ser, og intet på nettet er "Tilfældigt" :)"
                           Thorbjørn Hornbæk - Knivblokken.dk

Online Marketing Kurser

River Online afholder kurser over hele landet i alt inden for online marketing. Vores undervisere er skarpe og elsker at lære fra sig. For dem er det et afbræk i en travl hverdag, som er med til at udvikle dem, det betyder at du får meget dedikerede undervisere, som vil vise dig alt hvad de ved.

Alt undervisning af River Online Specialister foregår hos MindRocket som River Online også ejer en del af. Vi er derfor meget interesseret i at sørge for, at du får den absolut bedste oplevelse når du tager kurser hos MindRocket med vores Specialister. 

På vores online marketing kursus lærer du ”hands-on”, hvordan man optimerer til flere kunder. Vores kurser foregår som regel altid som en workshop, hvor du arbejder på din egen webshop eller hjemmeside. Da der bliver lagt meget vægt på det praktiske, lærer du noget du kan bruge med det samme, når du kommer hjem.

Vi glæder os til at se dig på vores kurser.

 

 

Referencer