Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
FÅ SUCCES I TYSKLAND
Få en dansk kontaktperson og tyske specialister

Få vækst i Tyskland

River Online GmbH åbnede i 2017 i Hamborg og i de seneste to år, er det gået stærkt. Vi har ansat specialister til Google Ads, SEO, content mm. Vi har fået mange tyske kunder, som er vilde med den måde vi driver online marketing på. Men det er ikke det bedste. De danske virksomheder vi arbejder for, har stor succes i Tyskland.

Konkurrencen er lavere i Tyskland

Det virker måske helt omvendt, da man skulle tro, at konkurrencen i Tyskland ville være hård online. Men i Denmark har vi kæmpet hårdere for at få succes, og derfor er vores danske webshops som regel så fintunede, at de hurtigt får succes i Tyskland.

Hvis du driver en webshop i Danmark, kan vi kun anbefale at starte op i Tyskland. Du skal dog selvfølgelig have styr på levering, oprettelse af firma i Tyskland samt mange ting.

Er du allerede etableret i Tyskland?

Hvis du allerede er etableret i Tyskland, men ikke føler, at salget går som det skal, kan vi hjælpe dig. Vores tyske eksperter står klar til at lave kampagner, både inden for SEO, Google Ads og Facebook, som har vist sig at være meget effektive i Tyskland.

Du kan vælge at kommunikere direkte med vores tyske specialister ansat i River Online GmbH eller du kan få en dansk kontaktperson i Danmark, som hjælper dig med alt kommunikation samt rådgivning inden for online marketing i Tyskland.

Vores kunde Campstuff udtaler sig om samarbejdet

 

Udfyld formularen for at høre mere

Hvis du gerne vil vide mere eller høre hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste i Tyskland, så udfyld formularen. Henvendelsen går direkte til vores dansk/tyske kontaktperson, som vil kontakte dig inden for 24 timer alle hverdage. Vi glæder os til at få en snak med dig.

FÅ MERE INFO OM MARKETING I TYSKLAND

  1. (*)
    Ugyldig indtastning
  2. (*)
    Ugyldig indtastning
  3. Ugyldig indtastning
  4. Ugyldig indtastning
Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987