Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
seo aarhus

Pernille France bliver ny Group CEO for River Online

For nogle måneder siden kunne vi fortælle, at vores ejer og stifter går af som CEO for River Online Group, og at vi derfor søgte en ny CEO.

Efter en spændende proces er valget landet på Pernille France, som er den helt rette spiller i et firma, som elsker at udvikle og prøve nye grænser af.

Pernille har en fortid som bærer præg af udvikling, marketing og ikke mindst en solid erfaring med ledelse og internationalisering.

Pernille har netop de kompetencer, som vi mener er nødvendige for at kunne drive River Online og datterselskaber ud i verden, og blive den internationale spiller som vi drømmer om.

Vi ønsker ikke at være de største, vi ønsker at være de bedste på internationalt niveau, og det skal Pernille sammen med teamet sørge for.

Pernille kommer med erfaring fra internationale virksomheder som LEGO, Cadbury (STIMOROL), Bolia.com, KOMPAN, LEGO Education og senest som CEO for Unisport Scandinavia. Hun er en passioneret leder og team player, der tror på den kollektive visdom, og hun har et stort kundefokus. Ydermere er hun dreven i at udvikle og vigtigst af alt i at implementere strategier, der udvikler og vækster virksomheden.

Af store successer Pernille har drevet, udviklet og lanceret, kan bl.a. nævnes: LEGO Creator, STIMOROL centerfilled gum og LEGO MINDSTORMS EV3 og mange flere.

Pernille siger om den digitale udvikling:
”Det er en super power, som vil fortsætte med at influere vores samfund, interaktion og vores processer – og vi er først lige begyndt.”

Pernille starter som Group CEO den 6. april.

 

Jesper Riber, stifter og majoritetsejer, bliver bestyrelsesformand fra den 6. april, og vil forblive en aktiv del af firmaet i fremtiden.

"Jeg er meget glad for at kunne overlevere River Online i den stand virksomheden er i dag. Det at skulle overlevere sin egen virksomhed, som man selv har driftet i mange år, er ikke nogen let opgave. Noget af det som har betyder meget for mig er, at virksomheden er bedre kørende end nogensinde, og det kan jeg i en stor grad takke mine dygtige partnere og medarbejdere for. Der er ingen tivl om, at Pernille er det helt rette match, og vi glæder os alle til at gå en spændende fremtid i møde" - Jesper Riber

 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987