SENIOR STRATEGIC ADVISOR

Alder: 32 år
Erfaring: 9 år, 7 måneder
Område: Salg & Rådgivning
Lokation: Kolding & Aarhus, DK

Alexander er Strategic Digital Marketing Advisor med et stort drive og kærlighed til strategi, forretningsudvikling og online marketing. Han har været selvstændig, og har udført professionelt bestyrelsesarbejde og siddet i Advisoryboard, og har et stort netværk. Alexander er kommunikativt stærk, og med sin naturlige iver og interesse for sit arbejde, brænder han ofte igennem med sine budskaber, anskuelser og idéer.

Alexanders spidskompetencer ligger i at forstå hele kundens forretning og koble de rette digitale indsatser og værktøjer på, for at eksekvere på den strategi, der er lagt. I sin tid ved River Online har han været involveret i hundredevis af digitale business cases, og har erfaring med B2B og B2C inden for alt fra branding til leadgenerering og e-commerce. 

Alexander ser sit primære mål som værende, at hans kunders forretninger vækster, og han sætter en dyd i at være nærværende og behandle sine kundes forretning med samme respekt og omhu, som var det sin egen. Alexander trives med gode professionelle relationer og motiveres af målbare resultater.

Alexander er født i Holstebro, har boet mange år i Silkeborg, og har siden 2011 været bosat i Aarhus. I dag bor han i Risskov sammen med sin familie. Han bruger særligt gerne sin tid på madlavning og ferier med familie og venner. 

Vil du gerne sparre med Alexander, eller have et take på din digitale markedsføring og forretning?

Alexander Hornebo