STRATEGIC DIGITAL MARKETING ADVISOR

Område: Salg & Rådgivning
Lokation: Düsseldorf, DE

Erik er en af vores Strategic Digital Marketing Advisors, og har rådgivet River Online’s kunder i Düsseldorf siden 2021. Kunderne sætter pris på hans erfaring og brede viden og stoler på hans omfattende ekspertise fra over 20 års arbejde med online markedsføring.

Der er altid noget at grine af med Erik, og han har altid en anekdote eller en historie at fortælle. Med sin proaktive tilgang er han ikke kun i stand til at overraske sine kolleger, men også til at gøre forskellen for sine kunder gang på gang.

Erik har stor erfaring og masser af kreativitet, og har indtil videre har fundet et passende koncept til alle hans kunder og er dermed blevet en vigtig del af succeshistorien hos River Online.

Erik har været markedsføringsansvarlig i turistbranchen i mange år, herunder otte år for Stena Line, fire år for en hotelkæde og to år for Bucher Reisen som er en del af Thomas Cook Group. For et par år siden “skiftede Erik side” og gik ind i konsulentbranchen – så han ved kun alt for godt, hvad der er vigtigt på kundesiden, og hvad man skal gøre for at få succes på online.

Han er født i Düsseldorf i 1967, men har siden 1999 boet på den anden side af Rhinen, i Neuss. Erik er gift for anden gang siden 2020, har to børn og er stor fodboldfan – selv om hans hjerte sjovt nok banker for Werder Bremen. Han elsker også at cykle og begyndte at spille trommer for et par år siden.

Med Erik som din strategiske rådgiver i digital markedsføring kan du være sikker på, at din online markedsføring vil rykke stærkt fremad.