HEAD OF GOOGLE ADS & PARTNER

Alder:
Erfaring:
Område: Google Ads
Lokation: Düsseldorf, DE

Jacob er Google Ads specialist, men i bund og grund er han en rigtig data-nørd, som elsker at indsamle, analysere og bruge data til at skabe resultater for hans kunder. Derudover sørger han for kontinuerlig udvikling ved at sætte sig ind i nye værktøjer og trends inden for online-verdenen.

En af Jacobs forcer er at opsætte målsporinger på din hjemmeside, hvor der både er fokus på mikro- og makro konverteringer. Selvom det for dig lyder lidt kringlet, så kan du være sikker på at Jacob uden problemer formår at oversætte det tunge nørdsprog, således du altid er sikker på, hvad meningen er. Jacob påtænker hele din markedsstrategi ind i hans målsporinger, således vi kan se at dine besøgende gør, hvad du gerne vil have dem til på din side.

Jacob har hjemme på Aalborg kontoret, hvor han er styrer kontorets playliste med hård hånd. Hans kærlighed for 90er musik og håndbold er tydelig, hvor han bruger hans fritid på at spille håndbold i barndomsbyen Vester Hassing. Ligeledes står fodboldklubben Liverpool og nevøen Markus hans hjerte nær.

Med Jacob som din Google Ads specialist får du overblik over dine kunders adfærd, ligesom du får flere konverteringer på grund af hans evner til at optimere.

Artikler skrevet af Jacob