GOOGLE ADS SPECIALIST

Alder:
Erfaring:
Område: Google Ads
Lokation: Aalborg, DK

Jakob er en af vores Google Ads specialister, der til dagligt er på vores Aalborg-kontor. Jakob har bred erfaring med online marketing, med erfaring inden for både Google Ads, SEO, E-mail marketing og Sociale Medier. Selvom Jakob kun arbejder med Google Ads i dag, kan han give værdifuld sparring på tværs af de forskellige digitale kanaler og dermed hjælpe kunderne med at vækste.

Jakob har også stor erfaring med tekstforfatning. Han er grammatisk skarp, og han hjælper gerne med at skrive annoncetekster eller læse dem igennem med call to action for øje.

Privat er Jakob gift og har to små børn. Han er født og opvokset i Aalborg, og bor nu i Vodskov, en lille by 10 minutter nord for Aalborg. I sin fritid går han på jagt, tager på outdoor-ture og ser samtlige Liverpool kampe.

Jakob er datadrevet, og træffer derfor gerne alle beslutninger baseret på data. Det sikrer, at man ikke spilder annoncekroner på noget, der ikke giver værdi.

Så leder du efter en Google Ads specialist, der tager udgangspunkt i din forretning og dine data, og arbejder benhårdt for at få din forretning til at vækste? Så er Jakob manden du skal have fat på.

Jacob Foldager