Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
it rekruttering

Rekruttering til online marketing

Det er ikke nemt at finde den rigtige til at være ansvarlig for online marketing, og slår man en stilling op, får man ofte mange ansøgninger fra kandidater som ikke har de rigtige kompetencer.

Det kan være rigtig svært for en leder, som ikke kender til online marketing at finde den rigtige, fordi de fleste virker kompetente, når man ikke kender til faget.

Men det gør vi – Vi er et rekrutteringsbureau som ved alt om online marketing, og derfor er vi de helt rigtige til at køre et it rekrutteringsforløb for dig, når du har brug for en online haj, til f.eks. at tage stillinger som:

webmarketing manager, webshop ansvarlig, country manager for en udenlandsk shop, webansvarlig osv. Vi har de rette kompetencer, til at kunne finde de rigtige mellem alle ansøgningerne.

Vores IT rekruttering er helt unik

Når vi arbejder med it rekruttering, er det for det første meget vigtigt for os, at lære din forretning 100 % at kende, vi skal vide nøjagtig hvilke elementer vi skal slå på, og så er det vigtigste af alt, at have en jobopslag som stikker ud mellem mængden, og som taler til de folk vi søger for dig,

Vi har gennem mange år skrevet jobopslag som er helt ude af boksen, og det er nødvendigt i en branche som er presset af høje lønninger og gode vilkår. Vi skal skille din forretning ud, så du får de bedste ansøgere.

Vi tager del i hele processen, lige fra dialogen om hvilken person man søger til den endelig ansættelse, alt her i mellem er flere samtaler, test, referencer, udvælgelsesproces, afslag osv. Der er meget arbejde i at finde den rette, og det kan spare dig for mange penge at få hjælp til processen og at finde den rette medarbejder i første hug.

rekruttering

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige

Vi har gennem tiden bygget en online forretning med online specialister hvor alle har været igennem en omfattende og grundig udvælgelsesproces, Desuden har vi et meget stort netværk indenfor online verdenen, og ved at sammensætte de rette kompetencer til opgaven, kan vi finde den helt rigtige medarbejder til din forretning.

Lad vores rekrutteringsfirma hjælpe dig med at finde den rette person, som kan spare dig tid og vækste din forretning.

Ring til os på 80 600 400

Referencer