Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

River Online anerkendes som Premier Partner

Siden offentliggørelsen af Premier Partner Badget, har River Online været med, og nu har vi modtaget vores anerkendelse fra Google. At være Premier Partner betyder, at River Online har administreret AdWords for en lang række danske virksomheder, uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet. River Online har i 2016 skabt omsætning for trecifrede millionbeløb til vores kunder gennem AdWords, og det er vi rigtig stolte af.
Derudover er vi også stolte af at være indehaver af samtlige specialiseringer i Googles partnerprogram. Derfor kan vi nu også kalde os officielle AdWords specialister indenfor følgende områder:

Søgeannoncering

Fremviste øgede produktresultater og ekspertise inden for grundlæggende og avancerede søgebegreber, herunder optimale løsninger til oprettelse, administration, måling og optimering af kampagner med søgeannoncer på hele Søgenetværket.

Mobilannoncering

Fremviste øgede produktresultater og ekspertise inden for grundlæggende og avancerede begreber på området mobilannoncering, herunder annonceformater, budgivning og målretning samt kampagnemåling og -optimering.

Videoannoncering

Fremviste øgede produktresultater og ekspertise inden for grundlæggende og avancerede begreber på området videoannoncering, herunder optimale løsninger til oprettelse, administration, måling og optimering af videoannonceringskampagner på tværs af YouTube og nettet.

Displayannoncering

Fremviste øgede produktresultater og ekspertise inden for displayannoncering, herunder kendskab til avancerede begreber og optimale løsninger til oprettelse, administration, måling og optimering af kampagner på Displaynetværket.

Shopping-annoncering

Fremviste øgede produktresultater og ekspertise inden for grundlæggende og avancerede begreber på området Shopping-annoncering, herunder oprettelse af en Merchant Center-konto og et produktdatafeed samt oprettelse og administration af Shopping-kampagner.
Når du ser et bureau med dette brede spektrum af kompetencer, er du sikker på at de kan levere opgaven. Samtidig med det, får vi også et specielt Google Premier Partner Badge, hvor man også kan se vores specialiseringer:

Kun de bedste specialister hos River Online

Hos River Online har vi kun folk der formår at levere og vise resultater og som har et engagement ud over det sædvanlige.

Ved kun at have erfarne konsulenter til at løse kundeopgaver, sikrer vi os, at vores kunder altid får det bedste produkt og de bedste resultater. Hos River Online har vi ikke nogen som hedder ’junior’ medarbejdere eller ’Head of SEM’ eller lignende, men derimod arbejder alle specialister på lige niveau, og det resulterer i en arbejdskultur hvor vi alle kan bidrage ligeligt med erfaringer og best practices som vi kan implementere på alle vores kunder.

AdWords Teamet (fra Venstre): Alex Kiszka-Kanowitz, Christian Petersen, Martin Jensen, Morten Thomsen, Nick Becker, Dorte Tindahl

Kontakt os uforpligtende

Er du i tvivl om, at din AdWords annoncering er effektiv, så kontakt os og få en uforpligtende gennemgang af vores dygtige specialister. Kontakt os her.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987