online marketing by River Online

RiverOnline; adwords bureau

FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

River Online går ind i 2018 i stærkeste opstilling

 

At drive et digitalt marketingbureau, kræver et stærkt hold af individualister som formår at spille sammen som et hold. Det kræver mange forskellige spidskompetencer for at vækste virksomheder online, og derfor skal vi som bureau hele tiden være opmærksomme på at stille det rigtige hold hver gang vi skal analysere, supportere og eksekvere ift. vores kunder.

medarbejdere

Vi analyserer altid banen vi skal spille på

Nye markeder og nye kanaler dukker op og ændring af de spilleregler som findes på allerede eksisterende markeder og kanaler sker ofte. Det kræver at vi som bureau hele tiden justerer og udvikler vores setup ift. de individualister vi har på holdet, som samlet skal levere en god løsning for vores kunder.

Som den skarpe læser allerede har observeret, er jeg fan af fodboldtermilogien, og præcis som i fodbold er vi også nogle gange nødsaget til at skifte ud, ligesom vi også med mellemrum skal ”købe og sælge spillere”. Det er aldrig sjovt at sige farvel til nogen, allerhelst vil vi jo gerne sige goddag og få tilført ny energi på holdet, men ikke desto mindre er det nødvendigt, når man VIL være de bedste.

Køb og salg af spillere

I 2017 skete der en del med det hold som River Online stiller med, og vi starter også 2018 med nye spillerindkøb, som gør os kampklar til et nyt spændende år.
Hvis vi skal opsummere 2017 i River Online på spillersiden, sagde vi farvel og tak for en god indsats til nogle, og det af flere forskellige årsager. Bl.a. sagde vi farvel til Lars Petersen, som var på holdet som SEO og Content specialist. Det var dog ikke et endegyldigt farvel. Vi hjalp Lars videre til en stilling han virkelig ønskede hos en af River Onlines kunder, hvor han i dag sidder inhouse som Online Manager, og derved har dialogen for virksomheden med sine tidligere kollegaer i River Online.

Udenlandske spillere

2017 blev også året hvor River Online fik et par udenlandske spillere med på holdet. River Online GmbH blev en realitet i foråret 2017, og indtil videre har vi to stærke spillere på holdet. Første ansatte var Deniz Gülec som udover at være CEO for River Online i Tyskland, står for salg og markedsføring på vores nye store marked. Derefter fik vi udvidet holdet med Alex Marques Diogo som er en rigtig dygtig SEO konsulent. Vi forventer at kunne sige goddag til flere udenlandske spillere i løbet af 2018.    

De nye stjerner på holdet

I kraft af River Onlines fortsatte vækst og væsentligt øget fokus på udvikling, så er der også kommet en del nye til i løbet af 2017 og som før nævnt i starten af 2018.
De seneste spillerindkøb vi har investeret i, i 2017 er kundemanager Rasmus Gøtzsche Jensen, Ulla Albeck, som er ansat som Økonomichef og Casper Hessellund og Tommy Lynge, som begge er gledet direkte ind i startopstillingen som henholdsvis Adwords og SEO Specialist.
Udviklingsafdelingen blev også styrket i 2017, så de nu står med et rigtig skarpt og angrebsdygtigt hold. De nye spillere er Janich Rasmussen, Frederik Wissing Thomsen, Robert Kristensen og Kasper Qvistgaard Pinderup.  
Derudover har vi sagt goddag og hjertelig velkommen i River Online familien til Kim som har sluttet sig til os fra starten af 2018.

Vi er i dag 28 super dedikerede individualister, som tilsammen udgør et vinderhold der kan skabe online trafik, øge bundlinjen, udvikle nye effektive værktøjer, ligesom vi også er rigtig skarpe på at forretningsudvikle vores kunder på Sociale Medier.

Vi er klar, vi er motiverede og vi stiller op i stærkeste opstilling i 2018!

⇩ Få en gratis Google Ads, SEO & Facebook analyse samt et tilbud ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en AdWords Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

                                                                  

 

Copyright © 2018 River Online ApS - CVR 36489987