Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

SEM - bliv synlig på søgemaskinerne

 

SEM handler om at gøre din virksomhed og dine produkter mere synlige. Med effektiv markedsføring på søgemaskiner kan du nemlig få rigtig mange salg og besøgende på din hjemmeside. I dag søge de fleste forbrugere nemlig efter alt mellem himmel og jord på søgemaskiner som Google. Du bør derfor markedsføre dig her, lige meget om du sælger produkter eller tilbyder services. 

Search engine marketing

Hvad er Search Engine marketing? Begrebet dækker over alt betalt annoncering på søgemaskiner. På dansk kaldes det for søgemaskinemarkedsføring. Det betyder, at man betaler for at få sine annoncer vist, når specifikke og relevante søgeord bliver tastet af brugere, der bruger søgemaskinen. Det er derfor noget helt andet end det, som vi kalder SEO, som mange fejlagtigt forbinder det med. 

Hvorfor skal du bruge SEM? Der findes et væld af steder, hvor du kan annoncere for din virksomhed og dine produkter. Måske har du allerede fundet ud af, at lokalavisen ikke er det allerbedste sted. Måske har du rent faktisk opdaget, at det er online, at det sker? Godt så. Men hvor skal du være til stede online? Det er især vigtigt at være til stede på søgemaskinerne. Det er nemlig her, at de allerfleste går ind og søger, når de har besluttet sig for at finde en ny sofa, en ny bil, nyt babyudstyr eller noget helt fjerde. Mange bruger deres søgninger til inspiration, men utrolig mange handler i stigende grad også online. Og selv hvis du har en butik, som du vil have, at folk skal handle i, er det tit og ofte online, at de opdager din butik og ser hvilke produkter, du har. 

Få professionel hjælp til Search Engine Marketing 

Det kan være svært at finde rundt i alle de gode råds og tricks, når det gælder markedsføring på søgemaskiner. Selvom du har læst om det eller arbejdet med det før, sker der hele tiden nye ting på søgemaskiner som f.eks. Google. Det kræver derfor hårdt arbejde og dedikation at være opdateret på dette område. Vi har et hold af eksperter siddende, for hvem det er sød musik i ørerne at høre udtrykkene søgemaskine og annoncering. 

River Online er Google Partner, og vores hold af medarbejdere er derfor certificeret og opdateret på ALT indenfor denne verden! Kontakt os allerede i dag, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig til at blive synlig på søgemaskinerne. 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987