SEO i Aalborg

Du har efterspurgt SEO Aalborg, hvilket betyder, at du sikkert ønsker hjælp til at få lavet gode placeringer på søgemaskinerne. RiverOnline har kontor i Aalborg SV, og vi kan hurtigt aftale et møde med dig, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du får kunder med SEO. Læs mere om seo

 

SEO dækker Aalborg og resten af landet

Med SEO bliver du ikke kun synlig i lokalområdet, du bliver synlig i hele landet, samt udlandet, hvis det er en del af strategien, uanset hvilke produkter og services du tilbyder, så er har vi en god løsning til dig. Med online markedsføring kan vi spore den nødvendige data, der gør, at vi ved nøjagtigt, hvor meget du tjener på dit markedsføring. Lad os aftale et møde i Aalborg, hvor vi kan finde en fælles strategi for dit SEO arbejde. Hos RiverOnline lægger vi vægt på et tæt samarbejde med vores kunder.

Kontakt os for et møde om SEO i Aalborg

Vi tager gerne et møde med dig i Aalborg eller andre steder i Nordjylland. Hos RiverOnline har du kontakt direkte til specialisterne, som skal lave arbejdet for dig. Vi lægger stor vægt på afrapportering med opsatte mål for omsætning. Når du arbejder sammen med os, ved du hele tiden, hvor meget du får ud af samarbejdet. Vi ringer dig op min. en gang i måneden, for at snakke med dig, omkring de tiltag vi tager, og arbejder på, så du hele tiden er opdateret.

Få en 360°-analyse, og få lagt en klar digital vækststrategi for din virksomhed

Vi laver en klar digital vækststrategi til din virksomhed ud fra en indledende 360°-analyse af jeres nuværende digitale udgangspunkt. Begge dele er naturligvis ganske uforpligtende. Vi står til rådighed til at gennemgå strategien sammen efterfølgende.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Jesper Pedersen
Team Leader & Strategic Digital Marketing Advisor

   +45 25 94 66 97     jp@river.dk