Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Gratis SEO Analyse

Få lavet en gratis SEO analyse, hvis du er i tvivl, om du skal have lavet søgemaskineoptimering (SEO). En SEO rapport kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget der skal laves, og hvor meget arbejde, der ligger i at optimere dit website til gode placeringer. En god analyse, skal laves af kompetente folk, derfor er vores analyse ikke bare et automatisk udtræk, men en blanding mellem manuel gennemgang og systematisk gennemgang.

Analyse af dit SEO

Vi har mange års erfaring med søgeoptimering, og laver gerne en gratis analyse på dit SEO. Vi lader ikke en maskine gøre arbejdet, da vi laver en manuel gennemgang, samtidig med en maskinel. På den måde får vi altid den bedste rapport til dig. Vores rapport er enkel og overskuelig, og giver dig den bedste vurdering af dit website.

I SEO analysen får du følgende informationer:

 • On-Page Analyse
 • Titel Tags
 • Meta Data
 • On-page tekster
 • URL struktur
 • Døde links
 • Indgående links
 • Generel teknisk evaluering
                                                

 

 

 

 

 

 

 

Når vi laver en analyse til dig, så kan vi analysere meget mere end bare dit SEO. Vi kan også analysere dit Adwords og Facebook i samme omgang. Med vores 360 Analyse får du et overblik over hele din performance, og du kan også nøjes med dit SEO.

Vores 360 analyse går i dybden på dit SEO, og kigger ikke kun på tekniske udfordringer, men også på ekstern SEO, samt on-page optimering. Du får et samlet overblik, som giver dig det mest optimale overblik du kan få over dit website. Bestil en 360 analyse, ved at klikke på linket nedenfor.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Ugyldig indtastning
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Ugyldig indtastning
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Ugyldig indtastning
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Ugyldig indtastning

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer