Skip to main content

Mindre er mere

For at tage et eksempel, kan vi kigge på seo århus som søgeord. Når man skal optimere søgefraser i dag, skal man ikke have selve ordet med mere end en eller to gange. Derudover skal man dog have de to ord med nogle flere gange, her gælder det seo og århus. På den måde fortæller vi at indlægget handler om seo århus, dog uden at bruge den direkte kombination flere gange. SEO i århus kan også bruges som et delt ord.

Eksemplet til højre er opnået på kort tid uden brug af linkbuilding:

Enkeltstående ord er blevet svære

ager man enkeltstående ord, er det blevet meget svært at opnå placeringer herpå uden brug af linkbuidling. Her gælder det at de links man får, skal have meget høj værdi og relevans. Dvs. at man ikke skal bygge så mange links som før, men de links man bygger skal have en høj værdi.

Man kan opnå større værdi fra de links man bygger, ved at lave flere links, ind til det indlæg hvorfra man linker over til den side, man ønsker at have synlig. Kort fortalt gælder det om at bygge et træ, og samle alt værdien på den side man ønsker at have en høj placering på.

Hertil kommer der også at variationen af de links man laver skal være større. Du må ikke blive ved med at linke med det samme ord, du skal hele tiden ændre den måde du linker på og længden af de tekster du linker fra.

Så ja, kort fortalt er det blevet meget kompliceret at lave søgemaskineoptimering. Har du brug for hjælp til det, er vi altid klar til at hjælpe dig godt på vej, til bedre placeringer på søgemaskinerne. Du kan læse mere om søgemaskineoptimering her.

Kontakt os for at høre mere!

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse