FÅ EN GRATIS ANALYSE

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

SEO er nødvendigt på en sko-webshop

og en af de ting, som går igen er, at konkurrencen er blevet ekstrem hård på sko-området. Der har også været webshops, som har måtte fokusere rigtig hårdt på webshop-seo, da der kom flere og flere skosælgende webshops.

Vi har lavet en lille analyse af, hvordan skosalget er gået de seneste år, og det er meget tydeligt, at der er kommet færre søgninger efter sko samtidig med, at der er kommet flere webshops til. Det er med stor sandsynlighed den primære årsag til, at mange sko-webshops lider, eftersom de fleste i dag finder sko til meget billige penge online, da konkurrencen er så hård.

Interesse over tid for SKO på nettet:

sko webshop seo

 

Man kan ikke sige, om salget igen vil stige over tid på nettet for sko, men det er sikkert, at det ikke er nu, du skal starte på at sælge sko. Brug Google Trends til at finde frem til, hvad du skal sælge på nettet. 

Hvis du vide lidt om, hvor mange mennesker som søger på enkelte søgeord som f.eks. "sko online" eller lign., kan du bruge Google Keyword Planner, det kræver dog, at du har en Google-konto. Har du ikke det, kan du gratis oprette en. Jeg har lavet en lille analyse af sko, som du kan se nedenfor:

Uanset hvilket marked du skal sælge dine varer på, er det vigtigt at få lavet god og stabil seo, så du kan komme højt op i Google søgeresultater. Vi laver seo i alle brancher og har stor indsigt i, hvad der sker på nettet, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde ud af, om dit marked er modent til SEO. SEO er en vigtig del af mange forretninger i dag, og det kan være med til at bære hele forretninger frem via nettet. Vi ser mange eksempler på forretninger, som udelukkende baserer deres vækst på SEO. Vil du også have flere kunder fra Google med SEO? Start ud med en SEO-analyse og du er allerede i gang. Du kan læse mere om SEO her.

Har du brug for en analyse og et tilbud på online markedsføring til dit marked? - udfyld formularen og vi laver analysen til dig.

FÅ EN GRATIS ANALYSE!

Gratis Analyse af dit SEO, AdWords & Facebook. 100% uforpligtende!

Få en gratis 360 Analyse!

River Online Marketing

FØLG OS PÅ FACEBOOK

HER HOLDER VI TIL?

Kolding C | Aalborg SV | København K | Nykøbing Sjælland

Copyright © 2017 River Online ApS - CVR 36489987 -