Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

SERP - rank højt i søgeresultaterne 

 

Vi vil alle gerne ligge i toppen af søgesiden, når vores potentielle kunder søger efter vores produkter og services. For at realisere den drøm, skal vores hjemmeside SEO optimeres i høj grad. En search engine results page kategoriserer nemlig hjemmesider baseret på deres indhold, title tags, metabeskrivelser og links. Da søgesiden viser din sides title tag og metabeskrivelse, er det også yderst vigtigt, at disse er fuldstændig optimeret. Det betyder, at de skal fortælle kort og godt om din sides indhold. Men også, at de ikke skal være for lange, så teksten forsvinder. 

Hvad er SERP?

Udtrykket SERP står for search engine results page - på dansk kaldes det for en søgeresultatside. Hver eneste gang der foretages en søgning på Google eller en anden søgemaskine, så bliver man mødt af en lang liste over hjemmesider. De præsenteres på søgesiden med deres respektive title tag og metabeskrivelse. 

Der findes et utal af andre hjemmesider, som også gerne vil findes på samme søgeord, som du vil. Det betyder derfor, at du skal optimere dine sider for at få en høj SERP placering. Men hvordan gør du så lige det?

Optimer din visning på Googles resultatside 

Der findes flere måder til at optimere din visning på Google SERP. For det første er det en god idé at tjekke efter, hvor du ligger nu. Søg på det søgeord, du vil findes på. Hvis du ikke har optimeret din SEO, kan du godt skulle bladre mange sider igennem. Vil du findes på et søgeord i udlandet, kan du med fordel bruge forskellige online værktøjer til at tjekke, hvor højt din hjemmeside ranker på en search engine results page i andre lande end Danmark. 

Når du skal have en bedre ranking, handler det om at optimere teksten på din hjemmeside. Du bør optimere hver enkelt side til det valgte søgeord. Hver sides title tag og meta beskrivelse skal også optimeres med søgeord, klare budskaber og den korrekte længde. Det kan du f.eks. bruge vores Title Tag Optimizer Tool til. 

Vil du gerne have, at din hjemmeside ranker højt i Googles søgeresultater? Men ved du ikke helt, hvor du skal sætte ind? Bare rolig, vi har et dedikeret hold af erfarne eksperter, som lever og ånder for at optimere hjemmesider. Det er hverdagskost for dem at skabe gode rankings - så du aldrig behøver bekymre dig om det!

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                                                    FMP Badge whitesmall

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987