Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Full service online marketing

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på tværs af alle kanaler, det kræver kompetente folk, indenfor hver deres felt. Vores konsulenter brænder for deres område, og de elsker deres arbejde.

Vi er en flok nørder, som elsker at levere resultater, vi brænder med andre ord for din forretning!

Hvis du gerne vil høre, hvad vi kan gøre for dig? Så udfyld formularen, så laver vi en uforpligtende analyse til dig.

Vi er ikke som alle andre!

Vi har nemlig en mission med vores eksistens. Vi ønsker at revolutionere branchen inden for online marketing, og det er vi i fuld gang med. Vi gør det med smarte egenudviklede værktøjer, hvilket betyder, at du får mere for dine penge - mere service, flere resultater og flere kampagner for den samme investering.

Nørde nørde SEO

Vores SEO nørder, arbejder med SEO på fuldtid, plus det løse, de fleste giver den nemlig også gas om aftenen for at dygtiggøre sig, eller for at teste nye muligheder indenfor SEO. Vi arbejder meget systematisk med SEO, og vi starter altid med en søgeordsanalyse, for uden den, kan vi ikke finde frem til de "rigtige" søgeord, som giver dig valuta for dine penge.

Men søgeord er ikke alt, det er også den store tekniske SEO indsigt, som vi er stærke på. Den indsigt implementerer vi på din webshop ved at lave en SEO Analyse af hele dit site. Herudover skal der laves SEO tekster, title tags, meta descriptions, SEF url, og rigtig mange andre svære ord, som ikke giver mening for de fleste. Men det er jo netop derfor, at du skal hyre os til denne opgave, både fordi vi forstår, hvordan opgaven skal tilgås, men også fordi vi fører den ud i livet som SEO ildsjæle.

Læs mere om SEO her

AdWords for de hardcore

Det er ikke for sjov, at vi har ansatte fra Google. De søger over til os af en bestemt grund. Nemlig fordi nogle af landets bedste AdWords konsulenter sidder hos os, og fordi man hos os får de bedste muligheder for at udvikle sig selv og de kunder de arbejder på. Vi har selv udviklet en Programmatic AdWords robot, som kan foretage tusinder af ændringer på din konto, hurtigere end nogen person ville kunne gøre det.

Når man har en lille eller stor AdWords konto, er det vigtigt hele tiden at justere på alle de små ting, som gør de store forskelle, og det gør vi ved hjælp af dygtige folk og vores AdWords robot.

Læs mere om AdWords her

Facebook er blevet effektivt

Hvor Facebook før var ineffektivt til annoncering, er Facebook i dag super god til at markedsføre dine produkter. Det er blevet enkelt at skabe leads gennem Facebook, leadkampagner er blevet enkelt og målgrupperne er blevet meget mere målrettede, og derfor er Facebook i dag meget effektivt.

Hvis man tænker over, hvor mange mennesker, der normalt besøger et website, er det faktisk kun omkring 1-4% som bliver til et lead, og det vil sige at op til 99% smutter igen uden, at vi får noget ud af dem. Det er skidt, når man har brugt budgettet på at skabe besøgende. Men med retargeting ændres det, det er nemlig rigtig smart og effektivt at lave annoncer med leads eller annoncer til de 96 - 99%, som ikke konverterede på dit website, og mange gange kan man få den samlede konverteringer til at være over 8% over tid.

Vi har nogle rigtig skarpe Facebook nørder, og de kan mere end de fleste, de er nemlig som alle andre i River Online, bidt af en lidenskab, og deres er Facebook annoncering.

Læs mere om Facebook Annoncering her

Test det med CRO

Skal knappen være grøn eller rød? Ja, det betyder faktisk ret meget at finde ud af, hvilken farve knappen skal være, for at få det meste ud af den og det kan CRO. CRO står for Conversion Rate Optimization, eller konverteringsoptimering. CRO er uundgåeligt, hvis du driver en professionel webshop i dag. Der er mange fremgangsmåder med CRO, men man skal følge en helt bestemt plan for at få det bedste og mest effektive udbytte ud af CRO.

Det drejer sig ikke kun om knapper, men meget mere end det. Du kan teste på alt, dit design, dine tekster, opstillingen og meget mere - det virker virkelig. Derudover det giver selvfølgelig god mening at lade dine besøgende bestemme, hvad der virker bedst for dem.

Læs mere om Konverteringsoptimering her

Få en gratis 360°analyse af din online marketing

Vil du gerne vide om, hvordan det går med alt din online marketing? Få en gratis 360°analyse

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

                 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987