Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Promoveringsudvidelser: Et simpelt Google Ads-hack til valentinsdag

Promoveringsudvidelserf

Selve valentinsdag udgør blot én af årets mærkedage, som, vi mener, du kan udnytte til din egen virksomheds fordel. I dette blogindlæg sætter vi fokus på et ”simpelt hack”, som du som webshop kan lukrere på i din Google Ads-annoncering i forbindelse med årets mærkedage og altså også valentinsdag, som vi fejrer d. 14. februar. Mere specifikt omhandler hacket en mersalgsfeature, som, vi vil anbefale, du prøver kræfter med i dine søgekampagner på Google Ads – nemlig promoveringsudvidelser.

Promoveringsudvidelser i dit Google Ads-setup

Promoveringsudvidelser, der blev lanceret tilbage i 2018, indeholder diverse promoverings-muligheder, hvilket er skildret på følgende screenshots:

Promoveringsudv1
Selve hacket bunder i, at du med en given rabat sender budskabet ud om, at denne rabat sker i forbindelse med en given mærkedag – altså i denne forbindelse valentinsdag. Herfra skal du selvfølgelig finde ud af, hvor meget rabat du ønsker at give. Sælger du eksempelvis gamerstole, og ønsker du at rydde op på lageret, kunne din promoveringsudvidelse se ud, som følger:

Promoveringsudv2

Alt afhængig af dine produkter og branchen, du repræsenterer, er det naturligvis op til dig at finde de tilbud frem, som er mest oplagte at lægge ud som tilbud i forbindelse med valentinsdag. Det er naturligvis helt ideelt, hvis der oprettes en relevant landingsside, der fuldender en rød tråd mellem din promoveringsudvidelse og hjemmeside.

Da promoveringsudvidelser blev lanceret, så man en markant effekt i klikrate hos flere annoncører, der benyttede udvidelserne. Hvis promoveringsudvidelser er noget, du endnu ikke har prøvet, vil vi anbefale dig at prøve det af i forbindelse med kommende valentinsdag (eller andre kommende relevante mærkedage for din virksomhed).

Ønsker du hjælp til at administrere promoveringsudvidelser eller Google Ads i det hele taget, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Det er muligt at sætte promoveringsudvidelser op endnu mere teknisk med både sporing, enheder, tidsplan og så videre. Dette hjælper vi også gerne med.

 

 

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987