Skip to main content

Instagram Annoncering

Hos River Online hjælper vi dig med din Instagram annoncering. Vi tilbyder blandt andet at hjælpe med at skabe Instagram annoncer, der giver din hjemmesider flere besøgende og flere konverteringer.

Hvad er Instagram for en størrelse

Instagram er et meget populært socialt medie. Instagram er perfekt til branding og storytelling, da der hovedsageligt bruges billeder, videoer og stories. Mediet fungerer ved, at brugerne deler billeder, små videoer og stories, som andre brugere så kan se og ”like” – ofte ud fra de kendte #hashtags. Brugerne er typisk unge under 29, men der er dog efterhånden også et væsentligt antal brugere over 30 år, hvilket gør Instagram til et medie, som ikke må overses, når du skal markedsføre dine produkter online. Instagram er særdeles velegnet til forbrugsprodukter såsom beautyprodukter, dyretilbehør, rejser, børnetøj, interiør, mad, services, sport og meget andet. Fælles for disse produkttyper er, at det i forhold til dem er forholdsvist nemt at dele smukke billeder og videoer, som et stort antal brugere vil ”like”. På den måde kan din virksomhed nemt dele jeres budskaber på en kreativ måde, som aktivt vil engagere en stor gruppe fremtidige kunder.

Instagram

Ønsker du at høre mere om din virksomheds potentiale på Instagram?

Udfyld formularen her, og så kontakter vi dig så snart som muligt.

Vi giver dig flere konverteringer fra Instagram

Der er kun to steder på Instagram, hvor du kan indsætte et ”call to action”, hvilket betyder, at du kun her kan lede nye kunder direkte ind i din shop. Disse steder er i headeren på din profil og via Instagram reklame. Da mange brugere ikke vil komme direkte ind på din profil, medmindre du har rigtig mange følgere og gør virkelig meget ud af dit content, så er den bedste mulighed altså annoncering. Vores Instagram konsulenter er meget erfarne og vil arbejde hårdt på at skaffe din virksomhed flere kunder og besøgende på hjemmesiden.

Når vi i forvejen styrer din Facebook annoncering, hvorfor så ikke også lade os styre din annoncering på Instagram? Vi har den nødvendige ekspertise til positivt at brande din virksomhed og samtidig give dig flere kunder. Vi målretter dine kampagner ud fra din specifikke målgruppe, således du er sikker på at få fat på de rigtige kunder helt fra start.

Med vores Instagram løsning får du:

  • Flere kunder
  • Bedre branding af dine produkter og din virksomhed
  • Flere konverteringer
  • Rapportering hver måned
  • Et loyalt marketing team, der ved alt om dine annoncer på Instagram

Få hjælp til Instagram hos River Online

Instagram vokser sig hele tiden større – også i Danmark. Derfor kan det sagtens betale sig at gå i gang med Instagram markedsføring med det samme, og dermed få et forspring i forhold til eventuelle konkurrenter. Vi rådgiver gerne dig i forhold til oprettelse, annoncer og content på Instagram således, at din profil er relevant for din ønskede målgruppe. Når vi hjælper dig med Instagram, har vi fokus på konverteringer, samt at det skal kunne betale sig for dig at bruge annoncekroner på Instagram. Derfor arbejder vi hos River Online målrettet med dine annoncer og din profil, så vi kan sikre dig nye kunder, mere salg og større brandings værdi. Vi har fokus på gennemsigtighed hele vejen gennem processen og gør det altså muligt for dig at følge med i, hvad vi laver, således at du kan se, at det betaler sig at investere i marketing hos River Online.

Få mere ud af din digitale marketing

Lad os kigge din online marketing igennem og danne et overblik over, hvor vi kan optimere bedst muligt.

Thomas Muus
Senior Strategic Advisor

   +45 25 94 00 19     tm@river.dk

Gratis Tool Box

Få overblik over din hjemmeside, dine tekster og meget andet

Vi har gennem flere år udviklet en lang række værktøjer, som vi selv har gjort og gør brug af i vores daglige arbejde. Nogle af dem har vi gjort tilgængelige for alle i vores gratis tool box.

 

Se værktøjskasse