Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online

Linkbuilding i Tyskland

Hos River Online startede vi i 2017 en afdeling op i Hamburg. Det betyder at vi i dag servicerer over 100 kunder på det tyske marked. Vi har udelukkende tyske specialister ansat, og det giver os den ekstra viden om det tyske marked og adfærden syd for grænsen, at vi virkelig kan guide og hjælpe danske virksomheder som entrerer dette enorme marked.

En af de ting vi er stærke på er linkbuilding. Linkbuilding er i Tyskland nøjagtig lige så vigtig som vi kender det fra SEO i Danmark. Hos River Online kan vi rådgive dig til præcis hvordan du bør strukture din linkprofil, og sikre at alt fra ankertekster, over destinations url´er, til rette valg af søgeord, er tilpasset dine behov.

Holdningerne til linkbuilding er mange, men vores konklusion er kort og godt: Det virker stadig!

Tyske links

Vi har adgang til alt fra nicheprægede medier, til de største mediehuse i tyskland, og i samarbejde kan vi vurdere hvad der passer til din nuværende profil og ikke mindst dit budget.

Vores links fra eget netværk har en DR der svinger mellem 15 og 50, og koster mellem 400 kr. og 850 kr. på link inkl. Tekstforfatning.

Alle links er naturligvis do-follow, og har præcis den ankertekst vi sammen bliver enige om.

Udfylder du formularen herunder, vil du få udarbejdet en gratis analyse både af dit site´s SEO profil, den nuværende linkprofil, og få skræddersyet et tilbud på en løsningsmodel til dig.

⇩ GRATIS ANALYSE - Få testet dit Google Ads, SEO, Facebook ⇩

 1. (*)
  Indtast venligst dit navn foroven
 2. (*)
  Indtast venligst en gyldig e-mail foroven
 3. Indtast venligst et telefonnummer foroven
 4. ⇦ Få en SEO Analyse
  Indtast venligst en hjemmesideadresse foroven
 5. ⇦ Få en Google Ads Analyse
  Indtast venligst et 10-cifret Google Ads ID foroven
 6. ⇦ Få en Facebook Analyse
  Indtast venligst URL til Facebooksiden foroven
 7. (*)
  Invalid Input

   Læs mere om 360 Analysen her

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987