Chat with us, powered by LiveChat
online marketing by River Online
ET JOB SOM GØR EN FORSKEL
Vil du være med til at udvikle fremtidens online marketing?

Vi udvider vores udviklingsteam

De projekter vi arbejder på, har til formål at revolutionere online marketingbranchen, så det bliver lettere, billigere og smartere for alle som bruger SEO, Google Ads og Facebook annoncering.

Der arbejdes ikke med kundeprojekter, men udelukkende med egne systemer til vores konsulenthuse. 

Vores nuværende projekter udvikles i C#, og vi søger derfor en udvikler, der kan supplere vores udviklingsteam på vores kontor i Kolding.

Du får mulighed for at arbejde med

 • Web- og appløsninger med backend-interface
 • Udvikling af API’er til interne systemer

Teknologier der anvendes dagligt

 • Net Core
 • MySQL
 • Angular
 • Typescript
 • HTML
 • CSS
 • SCRUM

Faglige og personlige kvalifikationer

 • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • Min. 2-3 års erfaring med udvikling i C#
 • Erfaring med versionsstyring (Git+Bitbucket)

Vi har mange projekter i pipeline, som skal automatisere forskellige manuelle processer, således at, systemerne kan effektivisere tunge arbejdsgange for vores online marketing konsulenter.

Systemerne er i høj grad API-baserede, og bruger bl.a. Continuos Deployment og Scrum principperne i det daglige arbejde.

Hvis du har lyst at arbejde sammen med os og være med til at gøre en forskel, så forventer vi, at du har erfaring med ovenstående teknologier, men ikke nødvendigvis inden for online marketing branchen. 

Hvad får du?

Arbejdspladsen er i Kolding på første sal i banegårdsbygningen, så kommer du med tog eller bus, kan det ikke være nemmere. I Kolding kommer du til at sidde på kontor sammen med andre udviklere. Vi er i alt 15 ansatte i Kolding. Øvrige kolleger sidder i henholdsvis Aalborg, Aarhus og Hamborg.

Da vi udelukkende udvikler komplekse og innovative systemer, vil der være masser af faglige udfordringer i det daglige. Dine erfaringer og holdninger til udvikling af systemer er velanset, så hvis du ønsker at sætte dit fingeraftryk på udviklingen, er chancen her nu.

Vi har stort fokus på det sociale og holder naturligvis sommerfest, julefrokost samt tager på ture til f.eks. Mallorca for solens skyld og Schladming for sneens skyld. Vi tilbyder frokostordning, massageordning, frisørordning, god kaffe, frugt og ofte fejring af succeser og nye ting.

Hvis du tænker det lyder som noget for dig, så send gerne dit CV til os. Send dit CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - har du spørgsmål så ring til os på 80 600 400 og spørg efter vores HR-chef Anne Egsgaard eller skriv til hende på ovennævnte mailadresse.  

Læs meget mere om, hvorfor vi har Danmarks bedste arbejdsplads

Referencer

               FMP Badge whitesmall    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR 36489987